7-те най-добри книги за спортна психология за купуване през 2018 година

Насърчете върховите постижения с тези вдъхновяващи четения

Спортната психология се очерта като един от най-важните аспекти на атлетиката през последните години. В областта на спортната психология се използва знанието на човешката психология за подобряване на представянето и развитието на спортистите. Спортните психолози често обучават професионални или любителски спортисти, които прекалено подобряват психическата си твърдост или преодоляват психологическото страдание от наранявания.

Независимо дали сте спортист, треньор или родител, научите повече за спортната психология могат да ви помогнат да оптимизирате ефективността и фитнес. От откриването на науката зад умствената трудност, необходима за спечелване на шампионат, за да разберат защо спортистите правят това, което правят, спортните психологически книги могат да бъдат очи за отваряне на ресурси за различни читатели. И дори ако сте само спортен фен, тези книги могат да ви дадат инструменти, които да ви помогнат да успеете в живота както у дома, така и на работното място. Много от тези книги също така правят чудесни аудио слушания, така че можете да настроите пътуването си до работното място или в салона за някакво много необходимото вдъхновение. Проверете тези популярни, добре оценени книги за спортната психология за себе си.

Барселона на Амазонка на Дарин Донъли Мисли, че като воин използва басня, за да се ориентира. Тази книга използва измислена сметка за човек, посещаван от петима известни треньори, включително баскетбола на Джордж Дърбан, футболистът от Алабама Пол "Мечката" Брайънт, Винс Ломбарди, Бък О'Нийл, Хърб Брукс, за да научат основните уроци на съвременната спортна психология. той е надолу и навън.

Авторът свежда тези философии на треньор на пет урока, включително как да изградиш самочувствието си, психическата си твърдост, да използваш силата на самоувереността и много други неща. Уникалната перспектива на книгата е чудесна за спортисти, които имат малък опит в спортната психология, но искат да разберат основните понятия по забавен начин, но могат да бъдат използвани и за да ви помогнат да станете мощен лидер на вашето семейство и бизнес. Помислете за това като да станете най-добрия треньор за каквото ви е нужно.

Ако искате да разберете спортната психология, не е лоша идея да вземете подхода на студент, който да започне курс за встъпителни колежи. Книгите Спортна психология - цялостно въведение са проектирани като лесни за четене, обикновени английски въвеждане на полето. Пълна с обяснения на полеви експерименти и резюмета на основните открития, автор д-р Джон Пери от Университета в Хъл разгражда спортната психология в книга, която студентите могат да използват, за да се учат. Тази книга може да е най-добрият начин да научите много за спортната психология, но тя определено има достъпен, но все пак академичен път.

Спортистите, които искат да научат повече за спортната психология и как да я прилагат за себе си, може да искат да слушат Тим ​​Гроувър. Гроувър е треньор, известен най-вече за работа с спортисти като Майкъл Джордан и Кобе Брайънт, за да им помогне да овладеят умствената си твърдост и да използват слабостите на своите конкуренти.

В " Безразличие " Гроувър пише за това, което е необходимо да бъдеш най-добър спортист и да спечелиш на най-високо ниво. Книгата използва разнообразни анекдоти, за да обясни идеите на спортната психология за това как да се посвети на цел и какво е необходимо, за да успее. Неговият тон е пряк и брутално честен, оставяйки читателите с ясна представа за това, което е необходимо, за да успеят на най-високо ниво.

Една от най-големите аудитории за книги за спортна психология не са самите спортисти, а родители, които искат да гарантират, че децата им се отличават в спорта по оптимален начин. Има много книги за спортната психология, които могат да се радват на родителите на спортистите във всякаква възраст, но " Промяна на играта" на Джон О'Съливан : Ръководството на родителите за отглеждане на щастливи, висококачествени спортисти и даване на младежки спортове Обратно към нашите деца е сред най- със средно пет звезди на Amazon.

О'Съливан, бивш младежки спортен треньор, и спортистът използва собствения си личен опит, за да пише как родителите могат да помогнат за създаването на положителна и забавна среда за децата да играят спортове. Той иска да върне "пиесата" обратно в "игрална топка", казва той, вместо да мисли за спорта в начина, по който се провеждат много младежки лиги днес. Около 70% от децата отпадат от спорта до 13-годишна възраст, защото току-що стана твърде конкурентоспособно и неприятно.

Прегледите за Ръководството на родителите почти универсално препоръчват книгата на родителите, като мнозина призовават това да се изисква четене за треньори.

Добре озаглавената Спортна психология за младежки треньори помага на младежките треньори да разберат как техните действия влияят върху децата и какво могат да направят, за да се възползват максимално от своите лидерски позиции. Книгата дава насоки за поведение, които помагат да мотивират и вдъхновяват децата, като в същото време намаляват тревожността и стреса на спортистите.

Книгата обхваща също и важни области на обучение като юридически отговорности на треньор и спортни психологически умения, които могат да доведат до най-добри резултати. Преглеждащите препоръчват книгата за нейния ясен подход и образователен тон. То насърчава стила на треньорство за холистично развитие на младите хора, а не за чиста конкуренция.

Евтините и добре оценявани, The Art of Mental Training - Ръководство за отлично представяне помага на читателите да разберат как да постигнат своите "върхови постижения". обучение за повече увереност, умствена издръжливост и успех.

Тази книга е популярна сред спортистите, но може да се прилага и за артисти, музиканти или бизнесмени. Фокусирана върху преподаването на техники за умствена издръжливост, книгата обещава да помогне на хората да се справят с ситуации под високо налягане. Съветите му ще ви помогнат да подобрите фокуса и концентрацията си, което може да помогне във всички аспекти на живота ви.

Насочен към спортистите, но приложим за родителите и треньорите, The Champion's Mind е перфектната комбинация от информация за спортната психология и реалното приложение. Написана от спортния психолог Джим Афремоу, "Шампионският ум" се фокусира върху психологическите качества, които позволяват на някои спортисти да се развиват, а други - да не използват максимално своя физически талант. Книгата претендира да даде на читателите същите съвети, които Afremow даде на победителите в Heisman Trophy, професионалните спортисти и олимпийците.

Умът на Шампиона разказва на читателите как да се подготвят за игри, какво прави един страхотен съотборник и как да се заключи в играта, между другото. Освен съветите тази книга има и тренировка от най-добрите тренажори, за да стигнете до следващото ниво.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .