Как да използвате танци за отслабване

Използвайте популярни танцови тенденции като Zumba, за да отслабнете

Бихте ли се опитали една неконвенционална тренировка, ако тя ви помогна да отслабнете? Ако отговорът е "да", тогава имам предложение за вас. Опитайте танци да отслабнете. Няма значение дали тренирате като тренировка или салса танц, Зумба или танц. Танцът може да бъде чудесен начин да отслабнете.

Twerking за отслабване?

Когато twerking стана гореща танцова тенденция, "twerkouts" започна да се появява онлайн.

Twerkouts са били тренировки, които включват подскачане и шлифоване на боси като основни движения. Звучи глупаво? За някои хора това е така. Но за другите това е чудесен начин да се движите и да изгорите калории, докато се забавлявате самостоятелно или с приятели. Всяка физическа активност може да ви помогне да отслабнете. Буквално, всичко работи, докато тренирате достатъчно дълго и тренирате достатъчно интензивно, за да изгаряте мазнини и калории. Така че защо да не се бутам?

Разбира се, twerking не е единственото танцово лудост, което може да ви помогне да преосмислите тялото си. Няма значение какви танци предпочитате. Ключът е да намерите нещо, което ви харесва, така че времето да преминава по-бързо. Танцът в балната зала изгаря калории, хавайският танц може да оформя красиви хълбоци, африканския танц може да ви помогне да омекчи стената на талията и модерният танц може да ви помогне да изградите силни мускули.

Научете се Танците се преместват да отслабна

И така, ако имате два леви крака? Все още можете да научите танцови движения, за да отслабнете.

Просто вземете видео или използвайте онлайн услуга, за да научите как да танцувате.

Например, Just Dance е популярна игра, която превръща танцовите движения в забавно състезателно събитие. Изгаряте калории, увеличавате мускулния тонус и подобрявате гъвкавостта, без да чувствате, че упражнявате. И вие се научите да танцувате едновременно.

Няма скука и непрекъснато се движите, така че тренировката свърши, преди да се почувствате, че искате да се откажете.

CIZE Dance Workout на Beachbody е друг популярен инструмент, който много диети използват за отслабване. DVD програмата може да бъде закупена онлайн. Вие се научавате професионално хореография танцови движения в личния живот на собствения си дом и изгаряне на мазнини и калории в същото време.

Не сте фенове на телевизионни, DVD или видео базирани тренировки? След това посетете местната фитнес зала, танцовото студио или балната зала. Можете дори да опитате коремните танци за отслабване . Има дори танцови тренировки, които ви помагат да се чувствате по-секси. Тренировки като тренировъчни упражнения с полярен танц и тийнейджърски стил са по-често срещани в цялата страна.

Забавлявайте се да получите резултати

По-вероятно е да се придържате към тренировка, която е забавна. Колкото повече се придържате към рутината, толкова по-вероятно е да видите резултати. Ако обичате да танцувате, а след това да се събуждате (или да завъртите или плюете) в съдържанието на сърцето си. Ще работите с мускулите в бедрата и бедрата си и ако се захванете правилно с корема си , ще стегнете мускулите, които ще ви помогнат да получите плосък корем .

За да направите тренировката по-ефективна, съчетайте тренировката с здравословна диета, контролирана с калории.

И направете приятели (онлайн или лично), за да улесните плана си за отслабване. Ако имате приятел, който да ви държи отчет, ще сте по-склонни да се придържате към плана.