Най-добрите Pinterest сметки, които да следват за тренировки и съвети за фитнес

1 - Откриване на най-добрите Pinterest сметки за фитнес

Гети изображения / Кевин Козички

Когато става въпрос за намиране на безплатни и ефективни тренировки, сайтове за социални медии като Pinterest са съкровищница на информация. В действителност, Pinterest е един от най-лесните и най-изчерпателни ресурси за намиране на визуални тренировки и фитнес съвети. Ако сте съвсем нови за Pinterest, ето как започвате:

  1. Започнете, като използвате сайта като търсачка, за да търсите пина от любимите си видове упражнения, като например програми за йога, HIIT, Пилатес, танци или сила.
  2. Преместете любимите си игли до вашите собствени виртуални пинбота. Можете да осъществите достъп до пина по всяко време от собственото си табло за управление.
  3. Следвайте висококачествени фитнес акаунти, за да можете непрекъснато да извличате нови програми и съвети.

Третата стъпка е може би най-важната. Чрез намирането и проследяването на великите сметки винаги имате нова и интересна информация в готовност, когато отворите профила си Pinterest. За да започнете, разгледайте следните страници. Всички те са подкрепени от експерти, те се актуализират редовно и винаги имат актуална информация, за да ви помогнат да останете на върха на играта си.

2 - SparkPeople

Пинтест Скрийншот

Уеб сайтът SparkPeople е посветен на помагането на хората да отслабват здравословно и профилът им в Pinterest отразява внимателно мястото. Можете да намерите тренировки, мотивация и здравословни рецепти изобилно, когато им дадете следното.

3 - Това е Fit тренировки

Пинтест Скрийншот

Лаура, сертифициран личен треньор, и основателят на This Fit Workouts е посветен на поддържането на тренировките бързо, забавно и ефективно. Следвайте страницата й за доза бързи тренировки със страна на хумор.

4 - Вземи здравословен U | Крис Фрейтаг

Пинтест Скрийншот

Крис Фрейтаг, известен експерт по фитнес, насочва съдържанието си към жените и майките. Освен със звездното си съдържание, този фокус помага да се обяснят нейните силни последствия върху Pinterest, където потребителската база е до голяма степен жени.

5 - MyFitnessPal

Пинтест Скрийншот

MyFitnessPal помага на хората да се здравират от години и страницата им в Pinterest предлага още повече ресурси за своите фенове. Можете да намерите съвети за здравословно хранене, рецепти и всякакви тренировки, като следвате страницата им.

6 - Greatist

Пинтест Скрийншот

Greatist го държи реално, когато става дума за здраве и уелнес, а техният Pinterest, следващ почти 600 000, със сигурност показва, че вършат нещо правилно. Докато страницата им Pinterest предлага малко от всичко, обръщайте специално внимание на силата си тренировка, здравето на мъжете и фитнес, упражнения за тяло, тренировки и фитнес дъски - има много добри неща там!

7 - FitFluential

Пинтест Скрийншот

FitFluential върши чудесна работа не само да споделя собственото си фитнес съдържание, но и да събира съдържание от голяма група от посланиците на FitFluential - група от хиляди блогъри за здраве и фитнес. Можете да се чувствате сигурни, че ще получите широка гама от съдържание, като следвате тази страница.

8 - Поставете момичета на дъното

Пинтест Скрийншот

Основателите на Fit Bottomed Girls са професионални журналисти и сертифицирани фитнес експерти, които са наистина посветени на споделянето на най-добрите от най-добрите. С почти милион последователи на Pinterest е ясно, че съдържанието, което споделят, е релевантно и се оценява от феновете.

9 - Джесика Стейт

Пинтест Скрийншот

Както Fit Bottomed Girls, съдържанието на Jessica Wall Pinterest е изключително влиятелно. Тя има почти 800 000 последователи и споделя всичко - от тренировки до съвети за устойчиво живеене и щампа за усмивки на щастие.

10 - Фитби

Пинтест Скрийншот

Fitbie е страницата Pinterst за Родале Уелнес - Родале, която отговаря и за списанието за мъже здраве, Женско здравно списание, превенция, колоездене и т.н. С други думи, те са журналистически отговорни и погълнати от фитнес залата.

11 - Упражнение POPSUGAR

Пинтест Скрийншот

Писалките POPSUGAR Fitness предлагат страхотни тренировки и здравословни рецепти, дори разбивайки съдържанието им в леснодостъпни двуседмични предизвикателства, организирани на отделни табла. По този начин е особено лесно да се намерят и да се следват програми и тренировки, насочени към конкретни цели. Плюс това, те имат дъски като вдъхновяващи йога снимки и смешно фитнес, за да поддържат нещата интересни.

Словото от

Ако опитате Pinterest и откриете, че не е просто за вас (не всички сайтове за социални медии са за всички, в крайна сметка), не пренебрегвайте другите начини, по които можете да използвате социалните медии, за да сте мотивирани. Например, ако сте във Facebook, се присъединете към няколко Facebook групи . Или, ако обичате YouTube , опитайте да следвате заедно с безплатни видеоклипове за тренировки от висококачествени инструктори. Социалните сайтове са чудесен начин да научите нови упражнения, да се свържете с хора с еднакви мисли и да останете вдъхновени от вашето фитнес пътуване.