Факти от "Южен бряг": Фаза 1

Фаза 1 хранителни списъци и очаквана информация за отслабване

Диетата на South Beach предлага списъци с храни, които да се избягват, и храни, които да се ползват по време на различните етапи от плана. Южна Бийч Фаза 1 храни са особено важни, тъй като по време на този етап от програмата вие полагате основите за значителна загуба на тегло. Всъщност, вероятно ще намалите теглото си по-бързо по време на този ограничителен етап. Използвайте този списък с храни на South Beach, за да се придържате към плана и да направите фаза 1 загуба на тегло успех.

Саут Бийч Фаза 1 Отслабване

По време на първата фаза на диета "Южен бряг", ще можете да ядете много от храните, които понастоящем се наслаждавате, включително месно говеждо и разнообразие от зеленчуци. Тези храни са с нисък гликемичен индекс и те ще ви помогнат да премахнете апетита за нишестени въглехидрати и сладкиши.

Не трябва да се чувствате лишени по време на Фаза 1 от Диетата на Южния бряг, но някои dieters намират тази фаза предизвикателна. Всяка промяна в редовната Ви диета може да бъде трудна за поддържане. Но добрата новина е, че много хора, които се занимават със "Южен бряг", губят много тежест по време на тази кратка фаза.

Колко тегло може да загубите? Това зависи от началното ви тегло и от това колко внимателно следвате плана. Вие ще намалите въглехидратите по време на тази фаза и това ще ви помогне да намалите теглото на излишната вода . Мнозина виждате промяна на паунда от пет лири по скалата или още повече в рамките на една седмица. След две седмици вероятно ще забележите още по-голяма загуба на тегло, ако поддържате правилно плана.

И така, каква е разликата между тези, които губят много тегло и тези, които напуснат? Съхраняването на правилните яйцеклетки фаза 1 храни и елиминирането на всички фаза 1 забранени храни са ключовете. Така че вземете този списък и се насочете към магазин за хранителни стоки, за да запасите. След това изчистете хладилника и килера си и настроите кухнята си за успех в диетата .

Популярен южен плаж Фаза 1 разрешени храни

Ще намерите много от редовните си елементи от менюто на списъка с разрешени храни за фаза 1. Но не само ядете храните, които познавате. Фаза 1 е възможност да опитате нови аромати и да поставите нови здравословни навици за дългосрочна загуба на тегло. Някои от най-популярните South Beach Phase 1 Foods са изброени тук.

Популярно фаза 1 Допуска се месо, домашни птици, морски дарове

Ако не обичате да ядете месо или ако сте вегетарианец, можете да получите протеин от боб. Много боб са позволени по време на включването:

Можете също така да ядете здравословни ядки, включително бадеми, кашу или макадамия. Но трябва да ограничите приема на една доза на ден.

Популярно Фаза 1 Позволено зеленчуци

Популярни фаза 1 Позволени млечни и мазнини

Пълен списък за хранене в South Beach

Ако сте сериозно да намалите теглото си и да я задържите в The South Beach Diet, трябва да изтеглите и отпечатате South Beach Food List . Списъкът включва разрешените и забранени храни за всеки етап от програмата за отслабване, включително поддръжка на теглото.

Също така е полезно да си купите The South Beach Diet Supercharged .

Книгата включва списък на фаза 1 разрешени храни, заедно с съвети, съвети и насоки за всички други етапи и за програмата South Beach Diet Exercise. Книгата е написана добре от д-р Артър Агатон и е лесна за проследяване. Това е умен референтен да се съхранява на вашата рафт, ако искате да отслабнете и да получите здрави.

* Тази статия е редактирана от Malia Frey Отслабване Експерт