Мазнини без храна за отслабване

Някои (не всички) без мазнини храни могат да ви помогнат да отслабнете

Ако се опитвате да отслабнете, храните, които купувате в магазина за хранителни стоки, могат да направят или да нарушат вашия план. Така че трябва да донесете списък на храни без мазнини, които да ядете, когато се опитвате да отслабнете. Използвайте тези съвети и отпечатайте този списък, преди да се отправите към магазина.

Преглед

И така, кои храни правят най-добрия списък на храни без мазнини? Може да се изненадате. Повечето от тези храни са естествено без мазнини.

Някои храни, които не са обработени с мазнини, не са изброени. Защо? Някои храни за хранене всъщност могат да са лоши за вашата програма за отслабване. Понякога, когато производителите на храна премахват мазнините от храната, те го заменят със захар, така че калорийният брой остава същият. И вашият прием на захар минава през покрива.

Много храни на този списък без мазнини осигуряват хранителна полза, но запазват броя на калориите под контрол. Това са най-добрите храни за отслабване. Другите изброени по-долу алтернативи не са непременно чудесно хранене, но успокоявате вашите желания за сладкиши и лекувате само с няколко калории.

Какво не е в списъка? Нездравословни храни като чипс и бисквити, висококалорични замразени ястия, пържени замразени храни като рибни пръчици, редовни подправки като майо и салатни превръзки , сладолед и шоколадови бонбони.

Хранене за отслабване

Ето списъка с храни без мазнини, които да се хранят за загуба на тегло:

Консервирани храни

fcafotodigital / iStock / Getty Images

Консервираните храни могат да бъдат полезни за диети, които имат бюджет. Храните, които са консервирани, обикновено са по-икономични, обикновено продължават по-дълго и могат да се затоплят бързо и удобно. Обмислете следните опции:

Ако наблюдавате приема на натрий, проверете етикета с факти за хранителните стойности, преди да купите. Някои консервирани храни без мазнини, като боб и супи, могат да съдържат много сол. Можете да изплакнете боб или зеленчуци, за да намалите натрий, но те все още ще имат повече сол, отколкото пресни или сушени сортове.

Млечни храни

Не всички млечни продукти без мазнини вкусват добре. Затова е важно да вземете под внимание аромата, когато правите своя избор. Понякога закупуването на нискомаслена версия е по-добре, защото ще бъдете доволни да ядете по-малко от нея и да консумирате по-малко калории като цяло.

За някои диети, обаче, малко мазнини осигуряват ситост. Така че, изберете без мазнини млечна храна разумно. Също така, проверете етикета на хранителните данни за добавени подсладители - някои храни без мазнини в сектора на млечните продукти са по-високи в захарта. Обмислете следните опции:

подправки

Ако можете да живеете без сосове и се разпространява, може да сте в състояние да отслабнете по-бързо. Много пъти подправките добавят калории, без да добавят твърде много вкус. Но ако предпочитате да добавяте подправки към вашата храна, изберете тези без мазнини сортове:

протеин

Изчистеният протеин трябва да застане на върха в списъка ви с храни, които са подходящи за хранене. Те съдържат някои мазнини, но осигуряват мощен хранителен тласък. Обмисли:

Arx0nt / момент / Getty

Захарни изделия

В перфектен свят, диетолозите няма да се нуждаят от лечение. Но от време на време всички ние се нуждаем от сладко лечение. Това са най-добрите диетични решения (някои съдържат малко мазнини, но много от тях са без мазнини):

Хляб и зърнени храни

Опитайте се да изберете висококачествен хляб и зърнени храни, дори ако те осигуряват малко мазнини. Но опитайте да запазите избора си с ниско съдържание на калории. Обмисли:

Словото от

Като имате целия този списък на храни без мазнини и храни, които са диетични, ще бъдете готови да се справите в последния момент при подготовката на храната и всички желания, които идват по пътя ви.