Определяне на равномерните мускули

Определение:

Ключетата са група от мускули и сухожилията им в задната част на горната част на крака. Те включват бицепсите на бедрената кост, сементендинос и полумембранос. Уплътненията подпъват колянната става, адуктират крака и удължават бедрото до задната част на тялото. Използват се за ходене и бягане.

Също така известен като: hammies

Примери: Травмите от рамото са най-честите сериозни мускулни травми в бягането в спорта. Прочетете пълния анализ на причините за нараняване и превантивните стратегии.

Анатомията на мускулите

Мускулите на кокалчетата имат своя произход, където техните сухожилия се прикрепят към костите, при издълбаемостта на бедрото (често наричана седалищна кост) и линейната аспера на бедрената кост. Кръстосващите сухожилия фланкират пространството зад коляното. Най-медиалният мускул, semimembranosus, вмъква върху медиалния конdyle на кост на тибията. Семетиндиносът се вкарва в горната част на медиалната тибия. Най-странично удавяне, бицепсът на бедрената кост, се вкарва отстрани на фибулата. Те се инервират от седалищния нерв.

Какво правят хартийки?

Използвате hamstring за ходене, бягане и скачане. Те огъват коляното и удължават шийката в началото на всяка стъпка. При ходене и бягане, те са антагонисти на четиристранните мускули в действието на забавянето на разширението на коляното. Тъй като камшиците произхождат от седящите кости, те се разширяват, докато седнат, а дългите периоди на седене могат да повлияят на тяхната функция.

Упражнения за усукване

Уплътненията се упражняват чрез ходене или бягане. Ангажирането с тези дейности ще изгради функционалната годност на hamstring. Това може да е важно за кръстосване на хора, чието основно упражнение е колоезденето, което е насочено към квадрицепсите. Прекомерното развитие на квадрицепсите трябва да бъде балансирано с упражняването на hamstring.

Изолирането и комбинираните упражнения за hamters могат да се използват за рехабилитация или бодибилдинг. Упражненията, които включват флексия на коляното и разширение на бедрената кост, се използват за изграждане на мускулите на мускулите.

Остриета се простира

Гъвкавата гъвкавост е важна за бегачите и може да помогне за предотвратяване на наранявания и забавено възникване на мускулна болезненост след тренировка. Плътно затлачване може да се почувства и като ограничено движение, когато изправяте коляното или крампи в задната част на коляното. Простиращите се стрелки са често срещана част от рутинното разтегляне и гъвкавост.

Увреждания на рамото

Ключалките побеждават по време на спортове като футбол, футбол, баскетбол и тенис, където бягането се комбинира с бързи стартове и спирки. Наблясъците, издърпванията и сълзите са често срещани, с остра болка, която сигнализира за нараняването. Повтарящите се наранявания при изпотяване от бягане или ходене също могат да причинят болка в ушите.