18 Леки закуски без глутен, които да вземат със себе си

Намалете гладните си угризения със закуски, които пътуват добре без хладилник

Едно от предизвикателствата на безглутенова диета е да можете да получите ръцете си върху здравословна, вкусна закуска, когато имате нужда от нея. Въпреки че ще видите много леки закуски, които са обозначени като безглутенови, намирането на нещо може да бъде трудно, когато сте на работа или в училище, освен ако не планирате напред.

Ето някои идеи за закуски, които можете да поддържате, когато получите мюсли, а за места можете да отидете да намерите безглутенова закуска, ако сте хванати с глад и с празни ръце.

Лесно захващане без глутен

Тези идеи за лека закуска са стабилни, без да се налага да се охлаждат. Можете да ги закачите в колата, бюрото или чантата си и да ги извадите, когато имате нужда от тях.

Без глутен закуски, които се нуждаят от прибори за хранене

Ще ви трябват най-малко един щъркел за тези:

Без глутен закуски, които се нуждаят от охлаждане или отопление

Ако имате микровълнова печка и / или може да съхранявате храна в хладилника, можете да разширите списъка, за да включите:

Също така можете да си опаковате охладител с фризер за гел, за да запазите храната студена, ако излизате за деня и искате нещо, което се нуждае от охлаждане.

Безглутенови закуски от ресторанти и кафенета

Ако имате чувствителност към целиакия или чувствителността към нелечилия глутен, трябва да положат специални усилия, за да сте сигурни, че имате достатъчно безопасна храна, за да ядете с вас, тъй като може да бъде трудно да се намери нещо в стила на момента. Въпреки това някои заведения за бързо хранене и кафенета носят безглутенови закуски , вариращи от безопасни френски картофки до предварително опаковани безглутенови чипове. Той също така помага да знаете какво е без глутен в Starbucks и Dunkin's Donuts, за да можете да сте подготвени с какво да очаквате да бъдете на разположение.

Снекчене по време на пътуване

Пътуването, разбира се, изисква някои допълнителни съображения.

Независимо от начина ви на транзит или колко време възнамерявате да бъдете навън, никога не боли да скривате нещо ядно в чантата или колата си. Никога не знаеш кога ще се забавиш и гладуваш.