Без глутен супа марка

Повечето хора, които са нови за безглутенова диета, не си представят, че супата е риск - в края на краищата супата и хлябът нямат нищо общо, нали?

Ер, погрешно. Много консервирани супи съдържат глутенови съставки, често под формата на сгъстители. Супата на основата на крем обикновено съдържат много повече пшенично брашно, отколкото сметана.

Така че, ако имате нужда от супа от глутен, какво трябва да направите?

За щастие, нарастващата популярност на диета без глутен е довела до големите производители на супи да произвеждат някои аромати на супа, които не включват пшеница, ечемик или ръж като съставки. Освен това, няколко специализирани производители на супа произвеждат най-вече безглутенова супа.

Списък на супата без глутен

Имайте предвид, че този списък се отнася само за САЩ; за продукти без глутен в други страни, включително Канада, ще трябва да се консултирате с производителите. Ето списъка със супи без глутен:

Една крайна бележка

Тъй като разглеждате този списък с сушени с глутен супи (и евентуално да мислите за следващата ви кутия с тръби с гореща минерона), не забравяйте, че повечето от тези супи се считат за без глутен до по-малко от 20 части на милион (ppm) глутен. Това е достатъчно ниско ниво на глутен, за да могат те да отговарят на изискванията за етикетиране без глутен, но те все още могат да съдържат достатъчно глутен, за да ви дадат реакция в зависимост от нивото на чувствителност.