Списък с марките без глутен

Ако следвате диета без глутен, вероятно знаете, че повечето конвенционални бисквити в магазина са извън границите, тъй като те почти винаги съдържат пшеница (а понякога и ечемик и / или ръж).

Веднъж, единствената ни опция за крекер без глутен е понякога странните бисквити за ориз, които можете да намерите в азиатските магазини за храни. Но растящото безглутено движение е довело производителите на храни да създадат куп големи бисквити в безглутенова форма: можете да намерите солеви продукти, чипсове и плоски хлябове, всички безопасни за хора с целиакия и чувствителност към глутен.

Ето списък на марките, които произвеждат безглутенови бисквити, както и списък на видовете бисквити, които всяка компания прави. Също така съм включил информация за нивата на следи от глутен, към които се изпитват всяка компания (за повече информация по темата, вижте: Защо глутенови PPM номера мазнини и глутен PPM таблица - колко троен глутен в различни марки ).

Дори и да не се храните сами с бисквити, е хубаво да ги имате на разположение на гостите, когато се забавлявате - бисквитите от ориз и бисквитите за семена са станали толкова масови, че никой дори не мига, когато им служите.