8-те най-добри марка за сладкиши без глутен да купят през 2018 г.

Производителите на храни без глутен продължават да доставят нови продукти за тези, които следват безглутенова диета, а производителите на гримчета са особено плодотворни. Възможно е да намерите безглутенови торти в много различни форми, размери и вкусове - идеални за закуски, партита и училищни обеди.

Има достатъчно глутница безгръбначни на пазара, които можете да изберете любимата си марка. Най-вкус, точно като традиционните pretzels, което означава, че можете да им служите на парти и никой никога няма да знае, че те са без глутен. Те са също така лесно достъпни: повечето по-големи супермаркети ги носят в непосредствена близост до гарнитури, съдържащи гроздобер.

Глутен Free Foods Ltd., производител на храна без глутен, базиран в Хертфордшир, Великобритания, разпространява своите безалкохолни безалкохолни напитки Barkat в САЩ чрез няколко различни хранителни и онлайн магазина.

Неподлежащите на глутен дресинг на Barkat, които идват с традиционен усукан мозък, спечелиха "отлично похвална" чест от наградите "Free From Food" от 2009 г., спонсорирани от групата Food Matters. Баркат също прави безглутенови торти за превръзки.

Ener-G Foods, която произвежда многобройни хранителни продукти без глутен, предлага няколко сорта грозде, включително сусам и чесън аромати. Всички са сертифицирани и като кошер. Подправките идват с 1 унция. размер, който се вписва добре в училищните кутии за обяд на децата, които не съдържат глутен, докато 8 унции. торбичките биха пригодени за малка партия.

Ако вашият вкус се развива по-скоро към меки глутен-свободни pretzels, отколкото хрупкави сорт, може да искате да опитате холандски Country меки pretzels. Компанията в Пенсилвания продава мека смес от грозде без глутен, която можете да направите у дома си и замразени предварително изработени меки торти от същата рецепта. Извадете буркана си от горчица без глутен и се наслаждавайте!

Безглутеновият фритюрник често се превръща в глутино и с добра причина: специализираният производител на безглутенови храни може да се похвали с няколко различни ароматни препарата, включително покрити с шоколад и захар.

След като шоколадовите пергаменти изчезнат (те никога не изглежда да издържат дълго), последователите на диета без глутен могат да избират от глутаминовите пръчици и обрати и други вкусове. Глутинът тества продуктите си да съдържат по-малко от 20 части на милион (ppm) глутен.

Gratify Free-Gluten предлага разнообразие от палачинки, вариращи от традиционни морски соли обрати до сусамов аромат на патладжаните Thinks, както и бисквити крекери в три различни вкусове. Компанията също така покрива дресинг с три аромати: млечен шоколад, кисело мляко и фъстъчено масло с млечен шоколад.

Продуктите на Gratify са сертифицирани от Глутенова безплатна организация за сертифициране (GFCO), която изисква тестване до по-малко от 10 милионни части глутен (доста под минималния правен стандарт).

Когато Снайдер от Хановер съобщи в средата на 2010 г., че ще започне да произвежда безглутенови торти, повечето от тях, следващи диета без глутен, се радват, че скоро ще имат безглутенова версия на любимия им прегръдка. И тези гевреци не разочароват - те наистина вкусват като оригиналите.

Предлагат се в мини, оригинално, горещо биволско крило и медена горчица и лук, безглутеновият сос на Снайдер е сертифициран от GFCO без глутен, което означава, че съдържат по-малко от 10 части на милион глутен.

Кухнята без глутен на Tonya предлага меки торти в три разновидности: оригинални (форма на прежда), оригинални (парчета престилка) и канелена захар.

Подправките идват замразени - потърсете ги до хляба, който не съдържа глутен, и английските кифли във фризера за хранителни стоки. Tonya's е сертифициран от GFCO и произвежда продуктите си в специална кухня без глутен.

Utz е един от най-известните доставчици на обикновени сладкиши, но компанията предлага и безглутенови торти в три разновидности: пръстени, мини и пръчки. Всички са на разположение в съседство с други добре познати (но с глутенова киселина) продукти на Utz в супермаркетите, затова внимавайте да не вземете грешната торбичка.

Подложките съдържат кафяво оризово брашно, картофено нишесте , царевично нишесте и разтворими царевични влакна и могат да се похвалят с 8 грама влакно на порция. Също така съдържат соя (под формата на соев лецитин). Utz prepezels отговарят на стандартите на Американската администрация по храните и лекарствата, което означава, че те са тествани да съдържат по-малко от 20 части на милион глутен.

> Източник:

> Фондация "Celiac Disease". Какво трябва да ям? Информационен лист.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .