Стив Префонтен котировки за бягане

Вземете вдъхновение от тези текущи котировки от текущата легенда

Американският състезател Стив "Pre" Prefontaine помогна да се вдъхнови бума на 70-те години. Преди да умре при автомобилна катастрофа на 24-годишна възраст, текущата легенда заемаше американския рекорд в седем разстояния на пистата от 2 000 метра до 10 000 метра.

Много бегачи намират вдъхновение в бойния дух и решимост на Префонтен. Ето някои вдъхновяващи котировки на Стив Префонтен, които улавят неговата невероятна работна етика и решават.

превъзходство

"Да дадеш нещо по-малко от твоето най-добро е да жертваш дара".

- Не се страхувайте да се откажете от доброто, за да отидете за великите.

"Успехът не е колко сте далеч, но разстоянието, което сте пътували от мястото, където сте започнали."

Състезания и печелене

- Искам да бъда номер едно.

- Някой може да ме бие, но те ще трябва да кървят, за да го направят.

"Никой няма да спечели състезание от 5 000 метра, след като се движи лесно на две мили, а не с мен. Ако загубя принуждавам темпото докрай, добре, поне мога да живея със себе си".

"Ще работя така, че в края на краищата да е чисто червено, а ако това е така, аз съм единственият, който може да го спечели".

"Много хора организират състезание, за да видят кой е най-бързият, тичам, за да видя кой има най-много кураж, който може да накаже себе си в изтощително темпо и после да се накаже още повече."

постоянство

- Не позволявайте на умората да ви направи страхливец.

"Управлението ми дава увереност."

Изпълнява се за тълпата

"Някои хора създават с думи или с музика или с четка и бои.

Обичам да правя нещо красиво, когато бягам. Обичам да накарам хората да спрат и да кажат: "Никога не съм виждал някой да тича преди това". Това е нещо повече от състезание, това е стил. Прави нещо по-добро от всеки друг. Това е творчески. "

"Когато хората се срещат, те търсят нещо, световен рекорд, нещо, което не е било направено преди.

Вие получавате цялата тази магнитна енергия, хората се фокусират върху едно нещо в даден момент. Наистина се вълнувам от това. Това ме кара да искам да се конкурирам още повече. Това прави всичко полезно, цялото часово време на упорита работа.

"Аз просто не излизам там и бягам, обичам да давам на хората да гледат нещо вълнуващо."

"Расата е произведение на изкуството, което хората могат да гледат и да бъдат засегнати по толкова начини, по които те могат да разберат".

Животът на Префонтен

"Нещо в мен просто каза:" Хей, чакай малко, искам да го победя ", а аз просто излетях.

"Как едно момче от Коос Бей, с един крак по-дълго от другите победи? Всички мои хора ми казаха:" Ти си твърде малък "," Не си достатъчно бърз "," Дай глупавата ви мечта Стив ", но те забравиха нещо, трябва да спечеля.

"Трябва да се чудите понякога какво правите там. През годините си давах хиляди причини да продължа да бягам, но винаги се връща към мястото, където е започнало. чувство за постижение ".