Дрехи, които ви помагат да отслабвате

1 - Има ли Отслабване дрехи наистина работят?

Дуал Водс / Гети изображения

Вероятно смятате, че най-доброто място за изгаряне на мазнини и калории е във фитнес залата. Но това не е вярно. Има дрехи, които ви помагат да отслабнете цял ден - независимо къде сте или какво правите.

Някои дрехи за отслабване използват топлина или студ, за да помогнат за увеличаване на метаболизма ви. Някои продукти използват технология за компресия. И тогава някои марки облекло просто правят движението по-удобно, така че да сте вдъхновени да горят повече калории с физическа активност. За съжаление, не всички дрехи, изгарящи мазнините ще доведат до забележими резултати.

Така че, преди да влезете в мола или да пазарувате онлайн, използвайте това ръководство, за да разберете кои дрехи ви помагат да изгаряте повече мазнини и кои дрехи просто ви помагат да изгорите с пари.

2 - Какво да носите, за да отслабвате

lucy indiGO

Ако се опитвате да отслабнете и да се мъчите да останете мотивирани, тогава е време да актуализирате гардероба си. Защо? Защото няма вероятност да останете ангажирани с усилената работа на загуба на тегло, ако се чувствате зле за тялото си. Защо не инвестирате в няколко парчета, които правят тялото и душата ви уникални? Ще увеличите мотивацията, самочувствието си и потенциала си за отслабване по едно и също време.

Не сте сигурни къде да пазарувате? Започнете, като проверите новото индиго облекло на lucy. Дизайните вдъхновени якета и панталони са изработени от супер мека тъкан и се отличават със заостряне на контурите, подобряващо фигурата, което е предназначено да помогне на жените да се чувстват по-добре за начина, по който изглеждат. Парчетата са на разположение в широк диапазон от размери, така че всяка жена да се чувства по-добре незабавно.

3 - Вземи увереността и изгори калориите на работата

Зинерга на Чико

Дрехите, които носите по време на работа, също могат да окажат голямо влияние върху броя калории, които изгаряте всеки ден. В действителност, един от най -добрите начини да отслабнете на работното място е да носите спортни, луксозни стилове, които ви вдъхновяват да излезете от кабината си и да се движите по-често.

Разбира се, не можете да носите вашите фитнес облекло в офиса. Но благодарение на марките като Chico's, не е нужно. Тяхната линия Zenergy е предназначена да помогне на жените от всякакъв размер да се чувстват уверени и секси. Комфортните стилове са направени от тапети, вдъхновени от ефективността, така че е лесно да направите стълбите за следващата ви среща или да се разхождате по време на обяда. Върховете и дънките се предлагат в размери от XS до XXL.

4 - Дрехи, които повишават метаболизма

прана

Вашият ежедневен ден облекло може също да помогне за повишаване на метаболизма. Всъщност, умните диети носят удобни дизайни, които помагат да изгорят повече калории през целия ден. Това допълнително движение се нарича термогенеза без активност (NEAT) и може да добави до стотици калории всеки ден.

Така че кои марки могат да ви помогнат да увеличите метаболизма си? Ще откриете много стилове в складовете като Crane & Lion, Lolë и lululemon. Но аз съм голям фен на стила на prAna. Тази компания прави екологичното, органично облекло (на снимката), което изглежда страхотно, но също така се движи добре, за да се чувствате комфортно да отидете на допълнителната миля, когато сте

5 - Обувки за увеличаване на броя на стъпките

Върнете се в началото

Ако наистина сте сериозно да изгаряте повече мазнини и калории през целия ден, ще носите обувки за подкрепа, които ще ви помогнат да увеличите броя на ежедневните стъпки. Добрите обувки дори могат да ви помогнат да подобрите позата си, за да улесните загубата на тегло . Но не се притеснявайте, това не означава, че трябва да носите ортопедичните обувки на баба си.

Марки като Vionic, Bearpaw и Ryka правят удобни случайни обувки за жени. Ако сте бегач, проверете обувките за възстановяване от OOFOS, за да поглезите краката си и да ги поддържате здрави. Но също така трябва да се съобразявате с обувките, които носите в офиса и извън града. ShoeDazzle е чудесен сайт, който продава голямо разнообразие от достъпни стилове с по-ниски токчета, за да ви помогне да увеличите броя на стъпките си.

6 - Облекла за тренировка, които да ви вдъхновяват

FABB Activewear

Защо се обличаш в салона? Ти трябва. Ласкателното тренировъчно облекло е крайъгълният камък на гардероба за изгаряне на мазнини. Защо? Защото, ако се чувствате по-добре за тялото си във фитнес залата, вероятно ще отидете по-често, ще останете там по-дълго и ще работите толкова трудно, колкото ви е нужно, когато сте там. Големият гардероб за тренировки може да повиши увереността ви и да ви държи мотивирани.

Но намирането на тренировъчни дрехи, които да ви помогнат да се чувствате добре за тялото си, може да бъде трудно, когато не сте на оптимално тегло. За да намерите дрехи, които се вписват добре, потърсете тренировъчни дрехи за жени, които не са супер слаби . Марки като FABB Activewear (на снимката) са проектирани от жени и включват стилове за отслабване, които ви помагат да се чувствате чудесно, когато сте пред огледалото в здравния клуб.

7 - Компресионна екипировка за изгаряне на повече мазнини

2XU

Устройството за компресиране може да ви помогне да изгаряте повече мазнини, когато тренирате. Това високотехнологично облекло поддържа тялото ви както по време на тренировка, така и след него, за да се намалят мускулните увреждания. Ако мускулите Ви се чувстват по-добре, може да сте в състояние да работите по-дълго и да упражнявате по-често, за да изгаряте повече мазнини и калории.

И така, как изглежда компресионното устройство? Вероятно сте го виждали на про спортисти и сериозни тренировки за тренировки във фитнес залата. Това е тренировъчната екипировка, която прави тялото ви да изглежда елегантно и стегнато. Но не е нужно да сте професионалист да носите чорапите за подкрепа, гащите или върховете. Всъщност, упражненията с наднормено тегло се радват на специални предимства, когато носят компресорна предавка . Но не забравяйте, че самата предавка не води до загуба на тегло. Устройството за компресиране просто ви помага да се чувствате по-добре, докато се придържате към плана си за упражнения.

8 - Корсети за отслабване

Тони Хътингс / Изборът на фотографа / Гети изображения

Корсети и тренировъчни екипи са изключително популярни. Според съобщения в списания, знаменитости като Джесика Алба, Ким Кардашиан и Хлое Кардашиан ги използват, за да отслабват. Корсети диета планове, които те насърчават в таблоидите са станали фаворит за много знаменитост любители загуба на тегло.

Но просто носенето на корсет не ще ви накара да отслабнете. И има някои начини, по които тя действително може да работи срещу загуба на тегло. Така че, ако сте изкушени да опитате тренировка за талията за отслабване, използвайте план за диета за корсети, който се основава на научни методи, за да получите резултати, които действително можете да видите на вашето тяло.

9 - Горещи панталони за отслабване

Pricegrabber

Някои диети използват горещи панталони, за да изгарят мазнини и калории. Марки като Zaggora HotPants рекламират, че носенето на дрехите им по време на тренировка може да ви помогне да увеличите метаболизма си. Тяхната теория е, че панталоните помагат да се увеличи телесната ви температура, за да се намали загубата на тегло. Накратко, панталоните ви карат да се потите да отслабнете.

Така че горещите панталони наистина работят? Докато стимулирате топлината на тялото си, може да изгорите повече калории, няма да забележите забележима разлика в резултатите от загубата на тегло, когато носите горещи панталони. Разберете колко калории действително ще изгорите, ако инвестирате в тези изгарящи мазнини дрехи.

10 - Хладен скулптурен контур

Сладки форми с контури

Докато някои диети увеличават телесната си температура, за да изгарят мазнините, други се опитват да замразят мазнините с продукти като Cool Sculpt Contouring Shorts. Производителите на тази популярна система за отслабване казват, че мазнините могат да бъдат отстранени от тялото ви, ако ги лед на регулярна основа.

За съжаление, обаче, опитах системата за охлаждане Cool Shapes и не получих положителен резултат. Не използвах продукта толкова дълго, колкото го препоръчах, но открих някои научни доказателства, които ме накараха да мисля, че неприятният стрес за замръзване на мазнините ми не струва. Има доказан метод за замразяване на мазнините , но не чувствах, че Cool Shapes е един от тях.

11 - Студени венци за отслабване

Студено рамо за отслабване

Някои диети използват студена жилетка за отслабване. Има няколко на пазара, включително и Студеното рамо за отслабване Vest (на снимката по-горе) и Cool Fat Burner. Теорията зад тези мазнини загуба на дрехи е, че студената температура помага да активирате кафяви мазнини, за да увеличите метаболизма си.

Проблемът обаче е, че действителната наука за активирането на кафявите мазнини е все още в ранните етапи. И експертите, които изучават кафява мазнина, дори не вярват, че активирането на кафяви мазнини непременно ще помогне на хората да отслабнат в типичен реален свят.

12 - Аксесоари, които ви помагат да изгорите мазнините

Westend61 / Westend61 / Гети изображения

Разбира се, няма гардероб за изгаряне на мазнини, който да е пълен без принадлежности. И така, какъв е най-добрият аксесоар, който да ви помогне да изгорите повече калории? Можете да проследявате по-ефективно напредъка на загубата на тегло, ако носите монитор на активността.

Има някои монитори, които са по-подходящи за отслабване , но най-добрият модел за вас е този, който ще използвате. Така че, преди да купите, проверете съвместимостта на смартфона и лекотата на използване.

Но не забравяйте, че само закупуването на монитора няма да ви накара да отслабнете. Много купувачи харчат много пари на устройството и след това го използват неправилно. Уверете се, че използвате монитора си по правилния начин, за да получите най-добрите предимства за отслабване .