Как да станете ваш собствен личен треньор

Не би ли било чудесно, ако имате достъп до същите услуги за личностно обучение и обучение за отслабване, които знаменитостите се радват? Кой няма да отслабне и да се наведе с екип от специалисти на ръка всеки ден? Е, истината е, че имате достъп до този тип услуги. С малко ангажираност можете да научите как да бъдете личен личен треньор.

Познавате тялото и начина си на живот по-добре от всеки друг. Знаете какви дейности Ви харесват и кои храни вероятно ще ядете. Знаете също кои програми вече сте опитвали без успех. С малко планиране, можете да накарате знанията си да използват и проектират идеалния план за вас.

Да станете ваш собствен личен треньор отнема няколко часа време. Но печалбата е огромна. Вие ще получите всички основни умения, за да получите вашия ум и тялото във форма и ще отслабнете по пътя. Ето пет стъпки, които ще ви ръководят в процеса. Запазете отметка на тази страница, за да можете да се върнете към нея, докато се движите през стъпките. Или да го отпечатате и да отмените всяка стъпка, докато вървите.

Първа стъпка: Задайте цел

MirageC / Гети изображения

За да бъдете ваш личен треньор, ще използвате първата си сесия, за да разберете какво иска да постигнете вашият клиент (това сте вие!). По време на първата стъпка ясно дефинирате и напишете целите си. Вярвайте или не, тази стъпка е най-важната част от вашия план да се настроите, да подобрите спортното си представяне или да отслабнете! Вземете писалка и хартия и започнете пътуването си сега.

| Повече ▼

Стъпка втора: Подобрете вашата диета

Загубата на тегло може да се случи във фитнес залата, но най-големите промени обикновено се случват, когато промените диетата си. Така че коя диета е най-добра? Факт е, че всички диети, които работят, се основават на същия основен принцип . Няма причина да ремонтирате своя план за хранене или да се откажете от храни, които обичате. Но трябва да направите някои корекции, за да контролирате приема на калории и да получите достатъчно протеини и въглехидрати за отслабване.

| Повече ▼

Стъпка трета: Създайте своя план за упражнения

Когато станете ваш собствен личен треньор, вие ще комбинирате както аеробни тренировки, така и тренировки за тренировка за силата, за да получите постно и удобно. Звучи ли трудно? Не е. Всяка тренировка не трябва да бъде трудна . И типа тренировка, която избереш, е по-малка от интензивността и последователността на сесиите ти.

| Повече ▼

Стъпка четири: График за хранене и тренировки

Най-добрите професионални треньори създават организирана седмична програма за своите клиенти. Тази стъпка е от съществено значение. Планирайте един час всяка седмица, за да настроите начина си на хранене и тренировките за седмицата. Напишете плана, включващ храна, закуски и тренировки за седмицата. Публикувайте плана си на място, където го виждате всеки ден. Използвайте тези разпечатки, за да улесните работата.

| Повече ▼

Стъпка пета: Мотивирайте се да останете на линия

Точно както всеки личен треньор, ще изпитате моменти на предизвикателство. Вие ще искате да се откажете и ще трябва да разчитате на себе си и на вашия ангажимент да се задържите. Сертифицираните лични обучители имат специфични методи, които използват, за да поддържат клиентите си на път. Методите не са трудни за учене, просто трябва да знаете какви са те!

| Повече ▼