Осемте най-добри мазнини за телесни мазнини да купят през 2018 година

Измерването на телесните мазнини може да ви даде по-вярна представа за вашите фитнес и здравни рискове, а не само за теглото. Везните и устройствата, които използват биоелектричен импеданс, предлагат бърз и справедлив начин за проследяване на процента на телесните мазнини . Настройките на спортиста и детето са важни, ако планирате да го използвате за деца или тези с висока мускулна маса и ниски телесни мазнини. Използването на шлифовъчни машини е по-трудно, за да се получи правилно, но е често използван метод .

Nokia купи Тюбинг и възобнови популярната си Wi-Fi скала.
Тази елегантна и стилна скала измерва теглото до 0,2 lb или 0,1 kg и използва биоелектричен импеданс за измерване на мастната маса, чистата маса и индекс на телесна маса. Той предава данните чрез Wi-Fi и потребителите имат достъп до личните им данни и графики на уеб сайта или чрез приложението Health Mate. Скалата ви дава незабавна обратна връзка относно тенденцията за теглото. Сега тя интегрира прогнозата за времето, за да предложи дейности. До максимум осем потребители могат да използват мащаба и всеки може да зададе своето ниво на поверителност. Приложението Health Mate се интегрира с MyFitnessPal, Weight Watchers, MapMyRun и други приложения за диета, тегло и проследяване на активността. Максималното тегло на потребителя е 396 паунда или 180 килограма. Той се захранва от три AAA батерии за месеци.

Ако проследявате тежестта си с популярни фитнес приложения, Taylor Bluetooth Smart Scale може да ги актуализира за вас. Той използва Bluetooth за синхронизиране на данните ви с приложение (iOS или Android) и го споделя с избраните от вас приложения, като MyFitnessPal, RunKeeper и MapMyFitness. Скалата и нейното собствено приложение показват теглото, процента на телесните мазнини, процента на телесната вода и мускулната маса. Той също така изчислява калориите, от които се нуждаете, за да поддържате текущото тегло, което е полезно число, за да определите колко калории трябва да ядете, за да отслабнете или да наддават на тегло.

Fitbit Aria измерва теглото, телесното тегло и процента на телесните мазнини и може да ги предава чрез вашата домашна Wi-Fi мрежа на вашия компютър или смартфон. До максимум осем потребители могат да използват еднаква скала. Тя работи с Fitbit профил и приложение, за да виждате графиките на статистическите данни с течение на времето и да използвате безплатните инструменти, за да планирате диетата си и да проследявате дейността си. Можете да го използвате със същия акаунт, както за вашия монитор за активност Fitbit . Fitbit Aria 2 проследява чистата маса и е разработена за лесно настройване на вашия смартфон, като използва Bluetooth за синхронизиране на статистическите данни чрез Wi-Fi.

Тази телесна мазнина е снабдена с прикрепен ръчен датчик, така че да може да измерва импеданса както за горното, така и за долната част на тялото за по-добра точност при композицията. Тази скала на Omron може да бъде настроена за четири различни потребители. В допълнение към теглото, тя показва процента на телесната мазнина, BMI, скелетната мускулатура, метаболизма в покой, висцералната мастна тъкан, възрастта на тялото и теглото. Има 90-дневна памет. Тя има ограничения за тегло от 330 паунда. Той не се свързва с приложение или Wi-Fi.

Скалата Tanita BF-680 има двойна памет, тегло, тегло на телесните мазнини и проценти на телесна вода. Той има лесен за четене дисплей. Теглото се дава при 0.2-литрови увеличения и телесните мазнини в проценти с 0.1 процентни стъпки. Тя има капацитет от 300 килограма. Той не се свързва с приложение или Wi-Fi.

Скалата EatSmart показва теглото, процента на телесните мазнини, общата телесна маса, мускулната маса и костната маса. Той автоматично разпознава до осем различни потребители. Но тя не показва BMI и не сравнява текущите показания с предишни показания. Тя има капацитет от 400 килограма.

Този джобен апарат няма мащаб на теглото, така че трябва да въведете теглото си. Тя дава процент на телесните мазнини и индекс на телесна маса. Програмируемо е за множество потребители и има спортен и стандартен режим.

Този електронен дебеломер може да ви каже, че използвате правилния натиск. Той съхранява данни за до трима души. Calipers може да бъде трудно да се използва, но те премахват някои от източниците на грешка с тези функции. Този комплект също така е снабден с миопатова лента за измерване на телесната лента, софтуера за фитнес за тренировка на тялото и видео инструктаж.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .