Прости трикове за увеличаване на мотивацията за отслабване

Научете как да мотивирате себе си да отслабнете

Имате ли нужда от повече мотивация за отслабване? Загубихте ли ентусиазма ви за диета и упражнения? Загубата на тегло може да бъде процес на източване. Така че, ако смятате, че вашето усещане е изоставено, вие сте нормални. Но това не трябва да стои по този начин.

Можете да научите как да увеличите мотивацията за отслабване. С подъл трикове и експертни стратегии, можете да си треньор да се хранят по-добре и да упражняват повече.

И това дори не е трудно. Но трябва да използвате една (или повече) от тези техники и да сте последователни.

4 трикове за стимулиране на мотивацията за отслабване

Едно от най-трудните неща за отслабване е да си спомните да отделите време да инвестирате в себе си. Ако сте родител, кариерен професионалист или любящ партньор в една връзка, може да сте по-фокусирани върху посрещането на нуждите на другите, отколкото да отговаряте на вашите собствени нужди. Но за да постигнете целите си за отслабване, трябва да инвестирате в себе си. Тези стратегии ви помагат да използвате времето си разумно, за да сте успешни.

  1. Тренирайте себе си като професионалист . Не се нуждаете от висококачествен треньор или личен треньор, за да се възползвате от мотивационните техники, използвани от професионалистите. Можете да се научите да го направите сами, като използвате същите стратегии, които използват. С методите си можете да презаредите плана си, за да постигнете целите си за отслабване. Отнема само 30-60 минути, за да научите техниките за себе си. Оставете тиха сутрин настрана и вземете писалка и хартия. Работата, която вършите, ще бъде инвестиция във вашия потенциал и благополучие.
  1. Увеличете самочувствието си. Има специален термин, използван от диетата треньори, които могат да направят или да нарушат целия си план за отслабване. Тя се нарича "самостоятелна ефикасност" и се използва, за да опише начина, по който мислите за способността си да се храните правилно и да се упражнявате. Звучи сложно, но не е така. Всъщност, можете да увеличите собствената си ефикасност, за да постигнете цели за намаляване на теглото или всяка цел, която сте задали за себе си. Искате ли да го направите? Добрата новина е, че щом научите как да увеличите самооценката, можете да я използвате, за да постигнете всякакви цели - не само цели за отслабване. Защо да не опитате?
  1. Спрете да саботирате успеха си . Ако сте като много хора, вие често сте най-лошият си враг. Нормално е. Ние правим малки неща през целия ден, за да направим процеса на загуба на тегло по-трудно. Как да спрете модела? Проверете този списък от малки неща, които бихте могли да направите, за да саботирате вашата програма за отслабване. Малките промени могат да имат голямо влияние, когато се опитвате да отслабнете. Просто създаването на съзнание може да ви помогне да ограничите най-лошите си навици и да насърчавате ежедневните ритуали, които вероятно ще ви дадат тялото, което заслужавате.
  2. Забравете скуката. Трудно е да имаш мотивация за загуба на тегло, когато си отегчен. Така че отново да засилите диетата си и план за упражнения с нови храни и нови тренировки. Един от най-добрите начини да останете енергичен за вашата тренировъчна програма е да я промените. Добавете тренировка по схемата тази седмица. Той съчетава сила и кардио активност, така че да изградите мускули и да горят калории ефективно. Или използвайте подъл съвети и трикове, за да направите своя фитнес или домашна тренировка по-вълнуващо . След това, когато е време за ядене, изберете интересни нови храни, за да ограничите глада . Или научете уменията за готвене и кухненските хакове, за да направят задоволителни ястия, които поддържат диетата си на път.

Не забравяйте да се даде кредит за стартиране или придържане към вашата програма за отслабване.

Дори и да не сте били перфектни хора в процеса, все още постигате напредък. Отделете време, за да научите една или всички от тези техники, за да сте сигурни, че останете мотивирани да отслабнете и да запазите паунда завинаги.