5-те най-добри колела за каране на велосипед през 2018 година

Ако пътувате с велосипед - независимо дали сте хардкор планинско колоездене или се забавлявате за удоволствие - имате нужда от шлем, период. На някои места каска се изисква от закона за деца. Въпреки че шлемът не може да предотврати настъпването на произшествие на първо място, защитата на главата, която може да осигури, може да намали тежестта на нараняването.

Каски за велосипед обикновено са леки и са изработени от полистиролова пяна в твърда пластмасова обвивка. В зависимост от качеството на каската (и следователно цената), пластмасовата обвивка може да бъде залепена или залепена към полистироловата пяна или тя може да бъде формована в обвивката по време на самия производствен процес. И двата типа каски могат да бъдат безопасни (вижте по-долу какво да потърсите, за да сте сигурни, че избраната от вас каска е в съответствие със стандартите за безопасност). Моделите от по-висок клас могат да бъдат по-леки от по-евтините си братовчеди и да имат камбани и свирки като регулируеми отвори, за да охладят главата ти.

Каската е проектирана да предпазва, като поглъща силата на катастрофа в черепа ви. Полистироловия слой се раздробява при сериозен инцидент, като част от него може да причини по-лошо нараняване на главата ви. Важно е да запомните, че ако сте в катастрофа с шлем и този слой пяна е смачкан, е време за нов шлем.

Казано, какъв тип каска би трябвало да купите? Има ли такива неща като хладни или секси каски? Има огромен брой марки, стилове и размери, а изборът може да бъде преобладаващ.

Започнете, като потърсите каска, която има вътрешен стикер на Комисия за безопасност на потребителските продукти (CPSC). Също така ще искате да сте сигурни, че каската няма да бъде извикана. След това ги опитайте да намерите нещо, което ви пасва добре. Следните каски са едни от любимите ми за монтаж и функция.

Ако парите не са обект и стил, комфорт и безопасност са всичко, това е шлемът за вас. Слабо лек, хладен, както може да бъде, и невероятно здраво прилягане благодарение на Roc Loc 4. Не е чудно, че професионалните състезатели като този.

Cool, ретро мотоциклетни каски се връщат по стил и Берн води по пътя. Тези каски са практични, удобни и модерни каски за велосипеди и каски.

Ръководство за потребителите "BEST BUY." Здрава каска с технология Fusion In-Mold. Системата Twin Action fit ви позволява да настроите шлема, като изстискате двойките заключващи механизми и го плъзнете на място. Включва лостове Cam-lock за лесно регулиране, визьор и 19 вентилационни отвора, за да ви охладят.

Това е висококачествен и готов за състезания планински велосипеден каски, който работи и на пътя. Предлагат се 23 вентилационни отвора, монтирана в черупка, монтирано с монтиране визьор и система Roc Loc 3. Всичко това, и това е опашка, съвместима.

Намирането на каска, предназначена специално за жени, може да бъде предизвикателство, защото повечето шлемове не са предназначени за тези с по-малки глави. Някои от по-добрите производители включват Giro, Bell, Fox Racing и Берн. Потърсете опции, включващи универсално закрепване с регулируема система Acu-Loc и конус за отваряне на задната част, много охладителни отвори, отделящо се козирка и тесен, елегантен дизайн.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .