Сладки Спанак и Фета овесена каша Купа

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 309

Мазнини - 11 гр

Carbs - 34гр

Протеин - 19g

Общо време 15 мин
Подгответе 5 мин , готвяйте 10 мин
Сервирания 1

Овесена каша е една от най-сърдечно здравите храни за закуска в американската диета. Разтворените фибри помагат да се подобри храносмилането, да се контролира кръвното Ви налягане и да се намали холестерола, като същевременно се задържате цяла сутрин. Той също така може да ви помогне да контролирате теглото си. Овесена каша също е чудесно средство за здравословни и вкусни топинги като плодове, ядки и подправки; Въпреки това, не е често се ползват с пикантни гарнитури.

Свежият овесена каша е начин да опаковате протеини и зеленчуци в сутрешното си хранене, като запазите захарта под контрол. Тази купа за спанак и фета овесена каша 19 грама висококачествен протеин , 5 грама фибри и пълна сервиране на зеленчуци. Това е един от начините да започнете сутринта, ако не сте фен на сладка закуска.

Тъй като сиренето обикновено е с високо съдържание на натрий , не забравяйте да запазите частта на една супена лъжица и да купите ниско-натриев бульон, за да запазите тази купа овесена каша кръвно налягане.

Съставки

подготовка

  1. В малка тенджера, донесете запас или вода до кипене. Добавете овес и превръщайте топлината в ниско. Кук, като се разбърква понякога, докато овесът абсорбира цялата течност, около 5 минути.
  2. Междувременно, в малка тиганче, сойте чесън и спанак. Извадете от тигана и оставете настрана.
  3. Поръсете тиган с маслинено масло и нарязайте яйцата до желаното снабдяване.
  4. Сложете овесена каша в купа. Разбърква се със спанак и сирене от фета. Топ с пържено яйце и щедри пукнатини от черен пипер. Наслади се!

Варианти и замествания на съставките

Можете да заменяте овесени ядки или овесени ястия за бързо приготвяне, в зависимост от това колко време имате. Регулирайте количеството бульон според указанията на опаковката. Просто не използвайте минерален овес, тъй като те обикновено са добавили натрий.

Използвайте всички зеленчуци, които имате на ръка, като например звънец, гъби или лук.

Съвети за готвене и сервиране

Завършете тази храна със сервиране на плодове или се насладете на не-подсладена напитка, като горещ зелен чай.