Спорт, който изгражда силна ядро

Ако искате да построите страхотен шестоъгълник, без да правите традиционни упражнения, можете да изберете спорт, който ангажира ядрото, за да изградите естествено здрав, секси седалищ.

Спорт, който изисква координирано движение на горната част на тялото и долната част на въртенето на тялото или торса, естествено зацепва сърдечните мускули, за да стабилизира торса, което е от съществено значение за генериране на сила и сила в крайниците. За силно, мощно ядро, просто изберете спорт, който естествено ангажира горното и долното тяло при мощни, повтарящи се движения.

В допълнение, много от тези спортове също така предлагат кардио тренировка, която ще ви помогне да изгорите излишната мазнина, която може да скрие шестия ви пакет. Да имаш постно тяло е част от уравнението, че трябва да имаш голям абсцес.

1 - Гимнастика

Били Стийлд / Стрикланд / Гети изображения

Пръстените просто могат да бъдат крайното упражнение на Аб, а железният кръст със сигурност ги показва. Но всички гимнастически ходове и всички гимнастички имат невероятна якост. Преместванията, като ръчна стойка и флип, изискват силно и интегрирано ядро. Сложете ги заедно в рутина на пода и имате предизвикателна основна тренировка.

2 - Волейбол

Майк Раабе / Гети изображения

Спирингът, копаенето и блокирането на волейбол в средата на полета натрупва сърцевината и корема в разнообразни динамични движения. Когато видите играч, чакащ сервирането, те са готови за експлозивни движения, които изискват дълбоко стабилизиране на мускулите. Можете със сигурност да видите резултатите, тъй като играчите на плажен волейбол показват невероятния си ABS.

3 - Каякинг

Ноел Хендриксон / Гети изображения

Абсолютното въртене и мощното движение на греблата изграждат коремната и якостната сила, както и гърба, гърдите и раменете. Обиколките специално влизат в игра. Това също е страхотно кардио упражнение за изгаряне на мазнини и излагане на тези ABS.

4 - Ски ски

Андрю Кернер / Гети изображения

Cross country skating не само изгражда невероятна сърдечно-съдова издръжливост, докато изгаря стотици калории на час, но в същото време ще получите предизвикателно ядро ​​и тренировка на горната част на тялото. Изгарянето на мазнините е ключова част от показването на тези абс по-късно в горещата вана в ски курорта. Недостатъкът е, че ще се нуждаете от друг спорт в извън сезона, за да поддържате тези, които се развиват.

5 - Йога

Клаус Вефелл / Гети изображения

Статичните поза и много поздрави на слънцето (мислете за упражнението на дъските и многобройни натискания) ще ви дадат солидна основа на основната сила и голям баланс . Също така ще развиете спокойно, дълбоко и ритмично дишане. Йога културата също така насърчава здравословното хранене, което може да ви помогне да загубите нежеланата телесна мазнина, така че новата ви абсолютна да се открояват.

6 - Спринт

Езра Шоу / Гети изображения

Спринтрането изисква мощно, изпомпване на ръцете и краката в координирано, ритмично движение. С течение на времето, спринт практика ще доведе до силна, мощен ядро. Кратките спринтове са част от някои от другите спортове, които изграждат вашия ABS, като волейбол и футбол.

7 - Футбол

ФК Далас в Лос Анджелис Галакси / Гети изображения

Шестият пакет на Дейвид Бекъм ви дава представа колко добър футбол е като тренировка за БП. Избирането и набирането на футболна топка изисква координирано и мощно свиване на горната и долната част на тялото. Постоянното бягане и спринт осигуряват кардио тренировка, която може да изгори запазена мазнина, която не покрива вашия абсцес.

8 - Плуване

Сухайми Абдула / Стрингер / Гети изображения

Само си представете да се опитвате да плувате, без да се свивате с корема си. Може да изглежда много като малко дете, което се опитва да плува с ръце и крака, които се опитват да плетат водата. Трябва силно торс, за да плуваш ефективно. Плуването също е енергичен кардио упражнение, което може да помогне да се стопи далеч от излишната мазнина, така че вашето ABS ще покаже.