Как да направим планински катерачи за общо тренировка на тялото

Катеренето на планина не е лесен подвиг, но какво ще стане, ако тази планина наистина е на пода?

Това е понятието зад планинските алпинисти, което задава въпроса: Какво се случва, когато се качвате на пода и коленичите си колкото се може по-бързо? Очевидното продължение на това е да се чудя защо някой би искал да направи това и отговорът на това е: Защото можеш (въпреки че, ако наистина не можеш, имам няколко варианта по-долу).

Защо планинските катерачи скачат

Планинските алпинисти са отличен ход за изграждане на сърдечна издръжливост, като същевременно изграждат якост и гъвкавост. Това също е чудесно движение, когато нямате много (или каквото и да е) оборудване и искате предизвикателен начин да работите с тялото си.

Планинските алпинисти работят толкова много мускулни групи, че е почти като получаване на цялостна тренировка на тялото само с едно упражнение. Раменете, ръцете и гръдния кош работят, за да стабилизирате горната част на тялото, сърцевината ви работи, за да стабилизирате останалата част от тялото си, а вашите четириколки получават невероятна тренировка като основен двигател. О, и това е и кардио упражнение, така че изгаряте още калории.

Как се правят планински катерачи

Има различни начини да се направи това движение. Моите топ две включват:

Версия 1 - Работещи планински катерачи

Версия 2 - Планински катерачи за крачен преход

Тази версия винаги се чувства малко по-трудна за мен и може да е по-напреднала от текущата версия, в зависимост от това колко бързо се движите.

Ако забавите движението надолу, това стана още по-трудно, защото всъщност правите подови настилки, ако това има някакъв смисъл.

Планински катерачни вариации

Лесно е да работите планинските алпинисти във всякакви рутинни процедури. Просто ги пипете през обичайните си кардио тренировки или ги добавете към други кардио упражнения, за да направите свой собствен тренировка с висока интензивност .