Вашето ръководство за абонаментни кутии за фитнес и уелнес

Кога да се абонирате за кутия за абонамент за фитнес

Абонаментните кутии за първи път започнаха да наводняват пазара през 2010 г., като доставят курирани кутии специализирани стоки директно до вратите на хората. Популярните кутии включваха елементи от пазари на ниша, включително грим, бижута, кучешки играчки и детски занаяти, но по-добре вярвате, че фитнес и уелнес компании са се качили на борда с тенденцията.

Общ преглед на кутията за абонаменти

Има очевидно обжалване на специално обучени фитнес и уелнес облекло, съоръжения, добавки и програми, които се доставят директно на вашата врата всеки месец.

Тези кутии осигуряват на потребителите по-евтин начин да изпробват нови марки и продукти, докато марките имат възможност да получат нови продукти в ръцете на целевите купувачи. За компаниите, предлагащи абонаментни кутии, бизнес моделът се разпада по следния начин:

  1. Изберете зрителна аудитория, например жени, йоги, ентусиасти на CrossFit или бегачи.
  2. Идентифицирайте продукти и услуги, които биха се харесали на тази ниша аудитория.
  3. Източник на продукти с пълна големина при стриктно намалена цена или безплатни извадки от компании, които се интересуват от маркетинга до аудиторията.
  4. Продават продукти в месечна абонаментна кутия към аудиторията на нишата, така че абонатите получават разнообразие от изненадващи продукти на цена, дисконтирана от стойността на дребно, но по-висока от цената на продуктите на компанията.
  5. Съхранявайте абонатите всеки месец (чрез текущ абонамент) за постоянен и предвидим приход.

Парично, това е добра сделка за абонаментната услуга и абоната, но има още какво да помислите преди да се регистрирате.

Ползите от абонирането за месечна кутия

1. Откриване на нови марки

Освен факта, че получавате разнообразие от продукти, свързани с фитнес и уелнес, на по-ниска цена, основната полза от абонирането за месечен фитнес е, че можете да опитате продукти, които може да не намерите в магазина. Много от компаниите, които избират да разпространяват своите стоки чрез абонаментни кутии, са по-малки, по-малко известни марки.

Те искат да участват като начин да се предлагат на нови потенциални клиенти. Това означава, че вие, клиентът, опитате нови неща и откривате нови марки.

Например, когато опитах абонамент за кутия за абонамент на открито, получих продукти, включително балсам за устни, UPF-защитна маска за лице и компактен пожарен стартер. Никога преди не съм чувал за някоя от марките и всеки от тях е бил с високо качество.

2. Широк избор на продукти

Повечето абонаментни услуги включват от три до осем пълни продукта във всяка месечна кутия, въпреки че спецификите варират значително между компаниите. Повечето от тези продукти са по-дребни билети, но обикновено един или два продукта имат по-висока парична стойност. Например, Pocket Bellows пожар стартер получих в моята външна кутия продава за $ 15 и "The Tube" Facemask, $ 20. Само тези две неща добавиха повече от цената на цялата кутия, която беше само $ 25.

3. Забавна изненада

Една от най-добрите части на абонамента за месечен фитнес са елемент на изненада. Докато услугите могат да обещат продукти с голям размер или определени типове продукти във всяка кутия, те рядко разкриват подробности за точното разпространение на продукти или марки.

Така например, един месец може да получите нов дезодорант, чифт висококачествени чорапи, протеинов бар и тренировъчно DVD, а през следващия месец може да получите бутилка с вода, енергийна напитка, лента за глава и съпротива лента с предложение за тренировка.

Защото никога не знаеш точно какво ще получиш, забавно е да отвориш кутията си, за да я провериш.

4. Допълнителна доза на мотивацията

Въпреки че това може да не е вярно навсякъде за всички абонаментни услуги, получаването на нова кутия с фитнес екстри всеки месец може да ви помогне да останете в крак с целите си за фитнес. Ако вашата кутия предлага нова рутинна тренировка или забавно ново облекло, можете да я видите като награда за цялата упорита работа, която въвеждате във фитнес залата, и мотиватор да опитате нови неща.

Недостатъци

Основният недостатък на кутиите за абонамент за фитнес или на каквато и да е абонаментна кутия е, че в действителност може да не искате продуктите, които получавате. Не е необичайно много фитнес кутии да включват добавки с всяка кутия, но ако не сте някой, който се интересува от добавки, това е пропилян елемент. По същия начин, ако установите, че абонаментната ви услуга непрекъснато изпраща една и съща закуска всеки месец и това е нещо, което не ви харесва, ще започнете да поставяте под въпрос дали трябва да продължите да се абонирате.

Важно е да се отбележи, че някои абонаментни услуги изпращат най-вече малки проби от продукти в опит да привлекат клиенти към уебсайта си, за да закупят елемента в пълен размер. Обикновено елементите от пълен размер се намаляват значително за абонатите, но все пак изглежда малко като улов-22. Докато изпробвате нови продукти е голяма полза, най-добре е, когато имате възможност да изпробвате продукт в пълен размер, а не малка извадка.

Как да ги намерим

Вероятно сте виждали различни абонаментни услуги, които се появяват във вашия Facebook Newsfeed. Според статията от август 2016 г. за Inc, FabFitFun е лидер на пазара в арена на фитнес кутията, но със сигурност не са сами. В Съединените щати има повече от 2000 общи кутии за абонамент, като много от тях са насочени към тези, които се интересуват от здраве и уелнес. Предизвикателството е намирането на най-добрите кутии и намирането на нови кутии, специфични за вашите интереси.

Вместо просто да "кутиите за абонамент за фитнес", проверете CrateJoy. Тази услуга оперира с кутии от всяка категория и рецензира източници от клиенти на CrateJoy, за да гарантира, че всеки абонамент е с високо качество и легитимност. Докато има много кутии за фитнес, от които можете да избирате, тук са някои от най-популярните:

Истинската полза за CrateJoy е, че можете да откриете какви опции съществуват там. Например, има кутии специално за бразилския Jiu Jitsu, лакрос, тенис, голф и дисково голф, само за да назовем няколко.

Абонаментни услуги за облекло

В допълнение към кутиите за абонамент за фитнес са налице и абонаменти за фитнес облекло. Те са подобни, но се различават от другите абонаментни кутии, тъй като често имате повече контрол над броя и вида на получените от вас артикули. Също така, все още можете да плащате пълна цена за артикулите, но плащате само за елементите, които съхранявате. Фирмите предоставят предплатени пликове за връщане, така че да можете да изпращате по пощата всеки елемент, който не ви харесва. Най-популярните абонаментни модели включват:

Като цяло, абонаментните услуги за облекло предлагат висококачествени продукти, които вероятно ще ви харесат, но те също ще струват повече от обикновена абонаментна кутия, тъй като трябва да платите пълната цена на елементите, които сте избрали да запазите.