Рецепти с ниско съдържание на въглехидрати със свинско и говеждо

1 - Как да си направим евтиния вкус на пържола

4 Кодиак / Гети изображения

Опитали ли сте да приготвите евтина пържола, например пържола, и открихте, че има странна текстура или вкус, който ви напомня за черния дроб? Нека ви покажем как да готвите евтини разфасовки от говеждо месо по начин, който вкусва страхотно.

| Повече ▼

2 - Нека да имаме Fajitas!

Джоди Пуджа / Радиус Изображения / Гети изображения

Fajitas са лесно хранене, и кой не обича тази комбинация от мексикански вкусове? Носете лесния гуакамол , салса, заквасена сметана, кориандър и тортила с ниско съдържание на въглехидрати и имате пълноценно хранене - освен ако наистина не искате да го направите и да добавите някои бобчета с ниско съдържание на въглехидрати.

| Повече ▼

3 - леки ребра за бебето

Даниел Лоисел / Е + / Гети изображения

Сукулентни ребрата на бебето - те не трябва да бъдат трудни за правене и те не трябва да се зареждат със супер сладък барбекю сос. Вместо това използвайте моя метод и моя без захар барбекю сос и вие сте готови! И не забравяйте кокала (без захар, разбира се!)

| Повече ▼

4 - Азиатски ястия с ниско съдържание на въглехидрати със свинско месо

Тъстирт ООД Роб Уайт / PhotoLibrary / Гети изображения

Това е малко като Dan Dan юфка. Използвам ножове от шиарати , които имат много малко въглехидрати или калории и които мисля, че отиват перфектно в азиатска юфка. Това е направено със свинско месо.

| Повече ▼

5 - Crock Pot Ropa Vieja (кубинска говеждо месо)

Сара Босерт / Е + / Гети изображения

Не обичате ли го, когато можете да хвърлите съставки в бавна готварска печка и да имате много ястия? Това е една от тези рецепти. Тя може да се сервира по много начини - харесваме я в спагети, тъй като ние не ядем ориз, но карфиолът "ориз" ще бъде чудесна идея. Съпругът ми обича да ги яде с тортила с ниски въглехидрати.

| Повече ▼

6 - Хърватска унгарска гюлаш (унгарска свинска храна)

Джоф Лий / Фотолибриране / Гети изображения

Друго ястие от крокот, вдъхновено от Източна Европа. Винаги, когато го имаме, казваме: "Уау, забравих колко добре е това!" Харесва ми да я поднесем на сатенени зелеви ленти - е много бързо да изрежете зеле и да хвърлите лентите в тиган.

| Повече ▼

7 - Зеленчукова супа от говеждо

Лори Патерсън / Е + / Гети изображения

Обичам да имам рецепти, където мога да хвърля остатъците от месо и зеленчуци в саксия и да направя нещо съвсем различно и вкусно. Тази рецепта е страхотна за остатъците от говеждо печено, като печено печено. Можете наистина да поставите зеленчуците, които искате, в него, въпреки че имам някои предложения.

Искате ли повече идеи за супи с ниско съдържание на въглехидрати? Разгледайте 10 страхотни супи с ниско съдържание на въглехидрати .

| Повече ▼

8 - Брус в гърне

KirbyIng / Е + / Гети изображения

Закръгляването на това трио от бавни готварски готварски съдове е това гърло, приготвено със зеленчуци с ниско съдържание на въглехидрати и вкусна смес от подправки.

| Повече ▼