Нискокалорична кремообразна рецепта Coleslaw

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 74

Мазнини - 4гр

Въглехидрати - 6g

Протеин - 3g

Общо време 15 мин
Подгответе 15 минути , гответе 0 мин
Сервирания 7 (по 1 чаша всяка)

Знаем, че един лесен начин да се намалят калориите и мазнините в хмела, е да се размени кремният дресинг за оцет. Но все още има надежда за онези от нас, които искат кремообразната версия. Тъй като майонеза е виновникът, това е съставката, която трябва да бъде заменена. Чрез комбиниране на мая с намалено съдържание на мазнини и грозде без кисело мляко можете да запазите кремообразната текстура на котлеса и малкото вкус на майонезата. Ако обаче крайният резултат е твърде остър, добавете малко захар, за да го балансирате.

За да направите това колбас още по-бързо, използвайте подправка, като подправка на ранчото на Penzey's buttermilk ranch. Този коктейл е страхотен с барбекю или с всякакви скари. Студената сметана е страхотно срещу горещите барбекю подправки.

Съставки

подготовка

  1. Смесете майонезата, киселото мляко, лимоновия сок и подправките заедно в чаша за течност.
  2. Вкус и баланс на лимонов сок, сол и захар по ваш вкус.
  3. Поставете зелето в голяма купа и изсипете превръзката. Може да искате да смесите половината от зелето и дресинга наведнъж, за да го направите по-лесно.

Други здравословни барбекю странични ястия

Барбекю в задния двор не е завършено без разнообразие от странични ястия.

Но много от тях могат да бъдат натоварени с мазнини и калории. Ето няколко здрави версии на любимите през лятото.

И ако се чувствате като вашите cookouts са carb-fest, научете някои съвети и да се вдъхновите от тези летни ваканционни идеи, които намаляват въглехидратите.