Бавна готварска готварска рецепта с гърди

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 305

Мазнини - 14 гр

Carbs - 5g

Протеин - 38 гр

Общо време 630 мин
Подгответе 30 минути , пригответе 600 мин
Сервизи 10

Говеждото гърди е основно месо в Съединените щати, особено в южните държави. Обикновено се приготвя по един от двата начина: или чрез ухапване - дълъг бавен процес на готвене на месо в течност, обикновено в бавна готварска печка или холандска фурна или пушена на барбекю или в пушач - дълъг бавен процес на сухо готвене. Ключът към двете е "дългата бавна" част, която разгражда здравата съединителна тъкан в говеждо месо, което води до мека, суха, тънка и ароматна храна. Бавната готварска печка е идеалният метод за задушаване на гърдите, но ако искате повече от стила на пушено гърди, поставете всички зеленчуци на дъното на бавната готварска печка, както е отбелязано по-долу. Месото след това ще седи на върха, вместо да се потапя в соковете и да остане суха. Зеленчуците ще бъдат малко преварени, но ще бъдат много вкусни от бульона.

Съставки

подготовка

  1. Почистете повечето мазнини от гърдите, но не е нужно да сте фанатични за това.
  2. Смесете подправките заедно и разтрийте месото от всички страни със сместа. Охлаждайте месото навсякъде между 1 час и ден и го извадете за около 30 минути преди готвене.
  3. Много леко масло на дъното на бавен готварска печка и добавете лук, дафинов лист и чесън. Ако искате да готвите сухо месо (по-скоро пушено), добавете и целият корен и целина.
  1. Разстелете доматената паста на дъното на месото (немаслената страна). Това е да се запази паста от изгаряне на дъното на бавната готварска печка .
  2. Поставете месото на върха на зеленчуците, а ако се угоите, добавете останалата част от зеленчуците върху месото.
  3. Гответе за 9 до 11 часа на ниско.
  4. Когато месото е нежно, поставете месото на рязане и зеленчуците върху плочата. Нарежете гърдите върху зърното на 1/2 инчови филийки и добавете към платото. Разбъркайте кетчупа в соса в печката. Вкус и коригирайте подправките - може да искате да докоснете повече сол или подправка.