Cheesecake Factory Nutrition Facts: Избор на меню и калории

Най-добрите и най-лошите избори за здравето в завода за сирене

Вие сте любовник на чийзкейк? Ако обичате гладкия, кремообразен вкус на декадентския десерт, вероятно сте вечеряли в Cheesecake Factory. Ресторантът е известен с големите си изящни части и с най-добрите сладки преживявания. Но данните за храненето на Cheesecake Factory са трудни за намиране, така че ако се опитвате да ядете здравословна диета или да наблюдавате теглото си, може да е трудно да направите интелигентен избор, когато ядете там.

Анализиране на фабричното меню на Cheesecake

Една от причините, поради която менюто Cheesecake Factory е трудно, е пълният размер на списъците. Предятите за предястия, вкус, десерт и напитки запълват гигантската страница след гигантската страница на една извънгабаритна брошура. Ще намерите почти всеки стил на хранене: паста, плодов хляб (пица), традиционна американска тарифа, салати, морски дарове, популярни азиатски специалитети, сандвичи, бургери и пържоли. Ресторантът сервира и неделен брънч с храни, включително палачинки, вафли, омлет и яйца Бенедикт.

След това преддверите са много големи. Поради тази причина броят на калориите в повечето селекции ще бъде по-висок, отколкото бихте очаквали. Например, сандвичът от пилешка салата в Cheesecake Factory съобщава, че осигурява 1480 калории и 23 грама наситени мазнини. Типичен сандвич от пилешка салата , който правите вкъщи обикновено осигурява 300 до 500 калории и по-близо до 10 грама мазнини.

Ако сте гладни за тестени изделия, ще намерите много селекции от менюто. Размерът на разфасовки от спагети и кюфтета в завода за сирена Cheesecake осигурява около 1440 калории. Същото ястие, което правите у дома, вероятно ще съдържа по-близо до 500 калории, в зависимост от размера и съставките.

На последно място, менюто на Cheesecake Factory е трудно за вечерящите, които гледат на талията си.

Калориите и други факти за храненето на Cheesecake Factory не са изброени в менютата на повечето места. Така че, докато сканирате менюто, не можете да вземате решения въз основа на реални данни. Ресторантът също не съдържа данни за хранителните данни на своя уебсайт.

Компанията заявява, че използва свежи, висококачествени съставки, но решава да не предоставя на клиентите допълнителна информация относно калориите. Те обаче предоставят калории на менютата, когато те са длъжни да го направят по закон. Калориите, изброени тук, се базират на данните, предоставени от потребителите, посетили ресторанта в избрани държави и споделени данни за храненето с онлайн източници.

Най - популярната фабрика за ястия

Както можете да очаквате, много вечери посещават Cheesecake Factory за своите десерти за подпис. В съответствие с репутацията на ресторанта, всяка порция десерт е доста голяма. Така че, докато сканирате броя на калориите за десерти в Cheesecake Factory, имайте предвид, че всяко лечение може да удовлетвори сладкия зъб на повече от един вечеря във вашата група.

Cheesecake не е единствената възможност за десерт, когато посетите Cheesecake Factory. Ще намерите популярни десерти като ягоди (1340 калории), топло ябълково брашно (1740 калории) и торта шоколадова кула (1810 калории). Сладоледът третира диапазона в калории от 600 (за купа ванилов сладолед) до 1230 калории за шоколад Godiva Chocolate Brownie Sundae, който може да сервира няколко вечери.

Най-здравословните опции в менюто за фабрика на Cheesecake

Въпреки че по-голямата част от броя на калориите и десертните калории са доста високи, не е невъзможно да се намерят по-здравословни, по-ниски калории селекции от менюто на Cheesecake Factory.

Сладкото меню

Сладкото меню на ресторанта е изпълнено с мезета, малки чинии, салати и леки закуски, които осигуряват по-интелигентен избор, ако наблюдавате талията си.

Например, Skinnylicious френската национална салата осигурява 580 калории. Сладкият Цезар съдържа около 530 калории. И двете са салати с големи размери. Ако предпочитате здравословно ястие, което е дори по-ниско в калориите, ще трябва да изберете по-малка салата като малката салата (320 калории) или салата "Ензивна салата" (420 калории). Можете също така да се насладите на мексиканската пилешка маруля с макаронени токачки (260 калории).

десерт

И така, какво предпочитате за десерт, ако искате да поддържате по-здравословна диета? Най-умният избор е просто купа пресни ягоди (250 калории) или купа сладолед. Най- здравословен чийзкейк в Cheesecake Factory е оригиналът стил или Тирамису Cheesecake (900 калории).

Опции с ниски въглехидрати

Ако сте с ниско съдържание на въглехидрати, има няколко селекции, които могат да напаснат вашата диета. Ароматизаторът "Ахи Карпачио" ще добави само 13 грама въглехидрати към дневния си общ брой. И една зелена салата с размер на обяд ще добави само 8 грама. Ако сте гладни за десерт, както обикновената ниска въглехидрати cheesecake, така и ягодовият сладкиш с ниско съдържание на въглехидрати имат около 40-42 грама въглехидрати, но само 11 нетни въглехидрати.

Изборът без глутен също е широко разпространен в менюто Cheesecake Factory.

Най-здравословните опции в менюто за фабрика на Cheesecake

Почти всеки стандартен вход в менюто на Cheesecake Factory осигурява над 1000 калории. Много от тях осигуряват над 2000 калории. Ако ядете типична диета от 2000 калории на ден , това означава, че ще консумирате енергия на ден в едно хранене - без да броим кейскейк!

И така, какви са най-лошите избори в менюто на Cheesecake Factory? Повечето тестени ястия имат много високо съдържание на мазнини и калории. Една поръчка на Fettuccine Alfredo с пиле съдържа 2660 калории и 1595 милиграма натрий. Паста Carbonara с пиле осигурява 2640 калории и 2569 милиграма натрий. Като база за справка, American Heart Association препоръчва средният американец да не консумира повече от 2300 милиграма натрий на ден .

А какво да кажем за селекцията на чийзкейк? Най-високите калории Cheesecake фабрика Cheesecakes включват Ultimate Red Velvet торта Cheesecake (1570 калории), Toasted Marshmallow S'mores Galore (1540 калории), Oreo Dream Extreme Cheesecake (1520 калории), и Рийс е фъстъчено масло шоколадов торта Cheesecake (1510 калории).

Словото от

Ако обичате снизходително преживяване, като специална храна в Cheesecake Factory, няма причина да не се радвате от време на време. Но ако се опитвате да отслабнете или ако наблюдавате приема на мазнини, може да имате трудно време да се придържате към вашата диета в този ресторант.

Вашият най-добър залог би бил да поръчате малък вегетариански аперитив или два като предястие, а след това да поискате допълнителна вилица, когато вашият придружител поръчва десерт. Насладете се на ухапване или на две от кремообразното лечение и направете го. Вие все още ще можете да изпитате вкуса на десерта, без да се ангажирате с план за здравословно хранене в риск.