Лекарствени съвети и рецепти за лятна почивка с ниски въглехидрати

Четвърти юли, Ден на паметта и ястия с ниски въглехидрати за деня на труда

Между картофената салата, хамбургерските кифли и сладката сладка папрат, може да си помислите, че летните празници, като 4 юли, трябва да бъдат карба фест. Но има много големи традиционни решения, които са с ниско съдържание на въглехидрати и други, които лесно могат да бъдат променени. Ето някои идеи за прекрасно тържество, без да изпращате кръвната захар през покрива.

Месо на скара

Освен ако те не са покрити със захарни сосове (включително редовен кетчуп), месото обикновено не съдържа въглехидрати. Редовният барбекю сос обикновено има доста захар. Използването на барбекен сос без захар не само намалява въглехидратите, но ниското съдържание на захар прави соса по-малко вероятно да изгори на скарата. Може да е трудно да се намери в магазин за хранителни стоки, но можете да си направите собствен сос без барбекю . Следвайте тези съвети за летния си скара и барбекюто:

Ниски въглехидрати месни рецепти за грил:

Предястия и спадове

Зеленчуците са идеални за спад. Краставиците от краставици и якама са чудесни за нанасяне. Ето някои идеи за спадове и други мезета за ниско съдържание на въглехидрати маса:

Барбекю странични ястия

Някои традиционни летни ястия, приготвени с ниско съдържание на въглехидрати: