8-те най-добри снегоходки за покупка през 2018 година

Правилният обувки, за да ви помогне да ударите снега с лекота

Снегоходките са забавен начин да се насладите на красотата и спокойствието на снежните зимни условия, докато се сдобиете с добра кардио тренировка. Носенето на подходящите снегоходки може да подобри още повече вашето приключение, така че е важно да изберете правилните възможности за снегоходки за вашия размер, нужди и ниво на опит.

За да ви помогнем да сортирате опциите, разгледайте този списък с най-добрите снегоходки. Имайте предвид, че препоръчаното натоварване или товароносимост на снегоходката се отнася до теглото Ви плюс теглото на вашата екипировка. Ако не сте сигурни кой размер е най-добър, отидете с най-малките снегоходки, които ще поддържат тежестта ви. Също така, някои снегоходки идват с чанта за носене и стълбове, така че не забравяйте да проверите описанията на продуктите, за да знаете точно какво е включено.

1 -

С превъзходния си дизайн, производителност и гъвкавост, MSR EVO 22 Snowshoes се издигат над конкуренцията и са отлична стойност за цената. Посрещане от снегоходните входни нива, те са построени за пътеки и са подходящи за пешеходен туризъм, когато се движите на стръмни терени от разбития път, дори при трудни атмосферни условия. Те са оборудвани с стоманени теглителни релси и спирачни пръти, които се вкарват директно в снегоходните палуби, осигурявайки сигурно и трайно сцепление. Простият дизайн на неподвижните части също намалява възможността за счупване или неправилно функциониране на частите. Връзките DuoFit, устойчиви на атмосферни влияния, са лесни за настройка дори при носене на ръкавици и могат да се поберат в богато разнообразие от ботуши и други обувки. Тези снегоходки са много леки, което позволява максимална ефективност по време на вашите пешеходни преходи, дори на терен. Освен това те са изключително универсални - ако искате маневреността на по-малък снежен покрив за плоски, опаковани условия, можете да добавите модулните флотационни опашки (продава се отделно).

2 -

Ако търсите евтин, но висококачествен снегоходки, който да се използва на сняг и умерен терен, Chinook Trekker Snowshoes е отличен вариант за избор на цена. Леки и удобни, те разполагат със силна алуминиева рамка с ергономичен дизайн. Защитените от замръзване свързващи елементи осигуряват сигурно прилягане и лесно се регулират, дори и с ръкавици. Те също така разполагат с ремъци за петата, които поддържат краката ви сигурни, както и с тежки алуминиеви колчета за отлично сцепление и сцепление. Дори при такава изгодна цена, те включват и чанта за носене, включваща регулируеми каишки за раница, странични дръжки, прозорец за проветряване на мрежата и велоергометри. Тези дълготрайни снегоходки също имат ограничена доживотна гаранция.

3 -

Докато някои снегоходки не посочват пола, други са предназначени специално за жени, с по-тесен, по-контурен дизайн на рамката, по-малки размери и връзки, предназначени да се поберат на женските обувки. Тези снегоходки от Winterial са идеални за жени по всички тези причини и повече. Те са леки, удобни, лесни за употреба, изключително издръжливи и се задържат дори и при най-суровите студени климатични условия. Алуминиевите зъби и ремъците на каишката осигуряват здраво захващане и сцепление, дори и на по-хълмистия терен. Тези снегоходки са снабдени с удобна чанта за носене, както и с два анти-шокови стълба, които са регулируеми на височината ви. Те се предлагат в забавни цветове като розово, зелено и синьо.

4 -

Въпреки че тези снегоходки от ALPS могат да се използват от мъже или жени, те са предназначени за по-големи ботуши и по-тежки товари. Удобни и леки, рамката за обувки е изработена от алуминиева тръба, а палубите са изработени от трайни, леки Nytex материали. Връзките се оформят около ботуша на човека, за да се люлее и да залепят дъгата и дъното, осигурявайки удобно прилягане. Системата за шнур захваща краката ви здраво и катарамите Fast-Loc ги правят бързо и лесно. Предлагат се в четири различни размера, но също така и с торбичка и двойка анти-шокови ходови стълбове.

5 -

Ако сте нови за снегоходки и не се интересувате от справянето с стръмни хълмове или неравен терен, Enkeeo All Terrain Snowshoes са чудесен избор на входно ниво и отлична стойност за цената. Те разполагат със силна, широка метална рамка, осигуряваща стабилна платформа и максимално флотация, която работи чудесно за прахови снежни условия. Връзките лесно се приспособяват към повечето обувки и, заедно с ергономичния, опростен дизайн, осигуряват удобно и сигурно прилягане. Заобленият заден накрайник на обувката намалява ефекта на плъзгане, когато се движи напред и ви позволява лесно да се движите назад, така че да ходите или да се разхождате по-ефективно. Алуминиевите колчета също ви осигуряват изключителна сцепление и сцепление на снега. И въпреки че снегоходките не са за стил, ще изглеждате доста остри в тази готина черно-оранжева двойка. Те са налични в няколко различни размера, базирани на товар, и се доставят с чанта за носене.

6 -

Поглезете ли се на необичаен терен и стръмни хълмове по време на снегоходките? Atlas Endeavor Snowshoe са здрав, висококачествен вариант. С колби от неръждаема стомана, те предлагат отлично сцепление, дори на лед и замръзнал, твърд терен. Дизайнът на Endeavour е елиптична форма около зоната на обувката, което създава по-здрава и по-твърда рамка. Те също така разполагат с оригинален патентован дизайн SLS или Spring Loaded Suspension, който държи снегоходката близо до крака ви, за да намали умората и да позволи по-добра маневреност, особено при стръмни склонове. Връзките са лесни за употреба и работят добре, дори при ледени условия. Друг плюс за тези снегоходки е, че те лесно се опаковат, правейки ги лесно да ги складирате и транспортирате.

7 -

Детските снегоходки варират в зависимост от планираната възраст. По-малките размери са предназначени за по-малки деца и ежедневна снежна игра, докато по-големите модели предлагат едни и същи технически характеристики на възрастни снегоходки. Tubbs Kids Snowflake Snowshoes са идеалната опция за начинаещи за деца на възраст от три до шест години. Лесни за използване и леки, те имат двустепенно свързване, което ги прави достъпни и изключени. Те са идеални, когато снегът е твърде дълбок, за да могат децата да излязат и да играят в него. Децата могат да персонализират снегоходките в техния стил с включената пакет стикери.

8 -

Ако търсите снегоходки за по-големите си деца (6 години +), здравите снегоходки на Lucky Bums са отлична опция. Те са построени, за да издържат с практически неразрушима алуминиева рамка. Регулируемите връзки са лесни за използване и осигуряват сигурно прилягане, а металната скоба за краката позволява твърдо сцепление и сцепление в снега. Децата могат да ходят или да работят в тях ефективно, тъй като пантата, повдигаща опашката на обувките, осигурява допълнителна мобилност и бързина. Те са налични в различни размери, базирани на теглото, а също и с чанта за носене и ограничена гаранция за производителността.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .