Ниска въглехидрати четири боб салата рецепта

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 161

Мазнини - 12 гр

Карби - 8гр

Протеин - 7g

Общо време 20 мин
Подготовка 20 мин , готвене 0 мин
Сервира се 12 порции

Това адаптиране с ниско съдържание на въглехидрати на традиционната 3-боб или 4 бобова салата прави две корекции - тя е без захар, а бобът е по-малко скорбяла.

Ако искате да използвате зърна или нахут вместо черната соя или едамаме, предпочитайте да не използвате консервирани боб , които са по-гликемични и имат по-малко устойчиво на нишесте количество, отколкото ако купите сухи бобчета и ги накиснете и ги пригответе сами. Ако искате салата от три бобчета, използвайте само 16 унции от зелените зърна и елиминирайте един от другите.

Съставки

подготовка

  1. Комбинирайте боб, чушки, лук и магданоз в голяма купа.
  2. Смесете оцета с горчицата и подправките, или в малка купа, или шейкър като стъклен буркан. Добавете маслото и разклатете или разклатете, за да го комбинирате. Изсипете боба и зеленчуците и хвърляйте.

Забележка за масло: Единственият проблем с използването на необработено маслиново масло е, че той се втвърдява при охлаждане. Ако салатата ще се яде всичко на едно място или ако сте готови да я оставите да излезе на стайна температура преди хранене, можете да използвате екстра-девственик, ако искате.

Друга алтернатива е високо моно тип шафран или слънчогледово масло като марката Saffola.