7-те най-добри скока за продажба през 2018 година

Тези находки могат да ви помогнат да пропуснете пътя си към по-добро здраве

Направо скачането не е просто игра на деца. Традиционната игра на игрище има и благословии за здравето на възрастни, както и от укрепване на долните крака до подобряване на координацията и когнитивната функция. Това също е убиец сърдечно-съдова тренировка, изгаряне на повече от 10 калории в минута. Най-доброто от всичко е, че всичко, от което се нуждаете, е удобен чифт обувки и самата въже, което я прави евтин начин да се оформи.

Налице е скок въже за всяка фитнес цел, независимо дали е ваша, за да отслабнете, да подобрите мускулния тонус, да увеличите издръжливостта или дори просто да научите как да пропуснете въжето за първи път. Готови ли сте да научите въжетата за скачаните въжета? Прочетете за най-добрите снимки, които да добавите към колекцията си за тренировки.

Ако последният път, когато скочи въжето, играехте двойно холандски на училищната площадка, тогава е най-добре да инвестирате в просто въже. Въжето XLYSports е чудесно място за старт. Не само тя се съпротивлява на заплитане - нещо, което лесно може да изплюе начинаещ, но също така се люлее гладко и се развива лесно, след като се навива за безпроблемна тренировка.

Въжето, което е с дължина 9 '8 ", е лесно регулируемо и разполага с пневматични дръжки за комфорт. Един човек, който притежава въжето, казва, че това е перфектната тежест и не боли, когато се скъсате с него (например, когато пропуснете скок).

Направо въжето е чудесно за изгаряне на калории, но тежките въжета могат да ви помогнат да ги дърпате още по-бързо. Това колело RopeFit е изработено от здрав поли Dacron въже и тежи до осем паунда, в зависимост от това коя версия изберете. Предлага се с дебелина от 1,5 "и 2" и се предлага в две опции за дължина (хората с височина 6 фута и по-високи трябва да избират въжето с дължина 10 фута, а по-късите хора могат да отидат за 9 фута въже).

Допълнителният градус ви помага да изгорите до 1000 калории на час, за да изградите здравина и да ви доближим до целите си за отслабване. Рецензенти казват, че RopeFit е значително по-тежък от обикновеното въже, но че допълнителното усилие, необходимо за люлка, осигурява висококачествена кардио тренировка, която бързо изгражда мускулите.

Един от най-добрите начини да се засили тренировка за скачане на въже е да станете по-бързи с вашите ротации. Магистърът на мускулното въже е с 90-градусова дръжка и без термопластичен термопластичен полиуретанов телени кабел, позволяващ превъзходно завъртане.

Собствениците на WOD Whipper казват, че ако искате да овладеете двойката (когато въжето минава под вас два пъти на скок), това е въжето, което трябва да вървите, и един рецензент укорява, че това е най-бързото и най-безшумото скачащо въже някога използван. Всяка покупка е снабдена с електронна книга, включваща 20 тренировки за скачане на въжета за допълнително напътствие и вдъхновение.

Ако боксът или MMA е част от рутинната ви тренировка, вие ще искате да инвестирате в трайно скок въже, което може да се справи с трудните си тренировки. Скачащото въже Coolwoo, изработено от кабелна сърцевина, покрита с полиуретан, има здрави 360-градусови метални лагери, което води до по-плавно завъртане. Покупката идва с допълнително дебело въже, което е чудесно за по-напреднали тренировки.

Скачащото въже може да се използва за двойни подпирания, високи колене и други движения, които подобряват гъвкавостта и сърдечно-съдовото здраве. Рецензенти казват, че въжето се завърта бързо в ръцете, което позволява бърз скок и по-интензивна пот сесия.

Фитнес приятелките ще обичат да се упражняват с тази техно-разбираема находка, която е всичко друго, освен основното. Скачащото въже Танграм Фабрика, което се предлага в черно или златно, има много готини черти, но любимото ни е фактът, че той елиминира нуждата да държи сметка колко пъти сте скочили. Подобно на магията, LED светлини, вградени в въжето, ви показват броя на повторенията в средата на въздуха пред вас, докато скачате.

Рецензенти казват, че проследяването на техния прогрес в LED светлините ги насърчава да продължат напред. Но ползите от високите технологии не свършват там. Въжето също се синхронизира с мобилната платформа Smart Gym (достъпна за iOS, Android, часовника на Apple и Pebble watch), която следи как можете да изпълнявате повторения и калориите, които изгаряте, а дори ви позволява да се конкурирате с приятели.

Ако това сегментирано стил въже изглежда познато, то може да се дължи на това, че го разпознавате от класа за фитнес. Грандиозната пластмасова пластмаса добавя малкото натоварване на въжето, което спомага за осигуряване на плавно завъртане и дава на потребителя по-добър контрол по време на люлеене. Ако найлоновият кабел е твърде дълъг, можете лесно да го регулирате, като извадите крайната капачка, издърпате въжето през дръжката и след това я подстригнете до подходящата дължина.

Като допълнителен бонус, Survival и Cross скочи въжето идва с PDF наръчник, за да помогне на хората да се възползват повече от своите фитнес опит. Рецензенти казват, че скоковото въже е трайно и те хвалят най-високото обслужване на клиентите на компанията.

Вземете точици, за да се включите в здравословно забавление с пинта с размер скачащо въже. Можете да се почувствате добре, като давате на вашите малки играчки да играят "Зелените играчки", като се има предвид, че въжето е изработено от 100% памук и дръжките са направени от 100% рециклирана пластмаса. Плюс това е безопасно и нетоксично (дори опаковката е отпечатана със соеви мастила).

Регулируемото въже е с дължина 7 фута и е подходящо за деца на възраст пет и повече години. Собствениците на скачаното въже Green Toys казват, че дългата дръжка улеснява децата да се научат как да използват скачаното въже и че самите въжета са с много високо качество. Това е играчка, която ще се задържи дори след много време на игра!

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .