Преглед в дълбочина на тридневния сок BluePrint Cleanse

Започнат от двама бивши бармани от Манхатън, едната сурова храна, BluePrint Cleanse предлага сок, който се очиства "освободен от твърдата догма и новата епоха на естествената храна на вселената и станал по-достъпен за повече хора".

Със съвременни опаковки, отлично обслужване и доставка на клиенти и вкусни сокове, основателите си отнеха дългогодишния си опит в индустрията на гостоприемството в Манхатън и създадоха пакетиран сок, който е изпълним, макар и все още предизвикателен, за заетите хора.

Видове почиствания

BluePrint Cleanse предлага шест нива на почистване, в зависимост от това, което искате, включително:

 1. BluePrint OG (Обновяване) е класическия основен елемент за подпомагане на храносмилането при използване на органични плодове и зеленчуци. Соковете включват Kale It Up (2), Blast Blast, Lemon Reset, Power Pineapple и Nut & Bolt.
 2. BluePrint OG (без ядки) е очистка без орехи, съдържаща същите сокове като обновяването, но с две Lemon Resets и без Nut & Bolt.
 3. Балансиращият закон (фондация) е предназначен за баланс, уелнес и енергия и има много зеленина. Тези сокове включват Pineapple Power, Kale It Up (3), Lemon Reset и Nut & Bolt.
 4. Б. Объркан има голямо разнообразие от плодове и зеленчуци. Соковете, които идват с този чист са Beet Blast, Lime Kick, Watercress Warrior, Nut & Bolt, Lemon Reset и Kale It Up.
 5. Drink Pretty е всичко за антиоксиданти. Това число включва Nut & Bolt, Power Pineapple, Apple Ginger Go, Blast Blast, Lemon Reset и Rocket Launch.
 1. Keep It 100 е чист захар с ниска захар. Соковете включват Watercress Warrior (2), Lemon Reset, Kale It Up, Dandelion Drive и Nut & Bolt.

Всяко очистване включва шест 16-унция сокове на ден. Можете да изберете почистване за 1 ден, 2 или 3 дни.

Соковете

Този преглед е на BluePrint OG (Обновяване) очисти, опитани през 2012 година.

Бутилките бяха удобно последователно номерирани от една до шест, което ги прави лесни за организиране в хладилника и да се определи какъв сок да се пие следващия. Ето списък на соковете, които са включени в реда, в който ги пиете:

Ден 1:

 1. Kale It Up
 2. Ананас Power
 3. Kale It Up
 4. Lemon Reset
 5. Цветен взрив
 6. Nut & Bolt

Ден 2:

 1. Kale It Up
 2. Ананас Power
 3. Kale It Up
 4. Lemon Reset
 5. Цветен взрив
 6. Nut & Bolt

Ден 3:

 1. Kale It Up
 2. Ананас Power
 3. Kale It Up
 4. Lemon Reset
 5. Цветен взрив
 6. Nut & Bolt

Сок Характеристики

Няколко характеристики отличават BluePrint от други опаковани сокове. Соковете на BluePrint са 100% сертифицирани по USDA органични , както и сертифицирани без глутен, не-ГМО и кошер. Те са без млечни продукти, вегани и нямат добавени подсладители. Соковете на BluePrint се подлагат на високо налягане Pascalization, новаторска технология, която се стерилизира без използване на топлина (пастьоризация) или консерванти, което позволява соковете да останат сурови. Това означава, че други препарати за почистване на сок са само свежи за три дни от датата на доставка, но соковете BluePrint са добри в продължение на шест дни от датата на доставка.

Съгласно хранителната информация за пречистването на ремонта има 1070 калории дневно и 180 грама на захар.

вкус

Докато соковете са малко по сладки, всички те имат вкус и са лесни за пиене.

Някои от напитките бяха подсладени с агаве. Ако сте запален сокоизстисквачка, може да искате да изберете опцията Balancing Act cleanse, която включва три зелени сока на ден.

поддържа

Три дни преди почистването, пристигнахме имейл, потвърждаващ подробностите за поръчката и предлагащ съвети как да се приготвим с весели инструкции: "СЛУШАЙ! вечерта преди да започнете. Няма да бъдете щастлив пътешественик до края на Ден Първи. " Имаше меню за подготовка на проби и имейл адрес за всички въпроси. Страни на Facebook и Twitter са други методи за взаимодействие.

В деня на очистването се появи окуражаващ имейл с допълнителни указания и съвети. Последният имейл е дошъл в последния ден на почистването с съвети как да се счупи чистата .

Доставката на сок също дойде с удобна карта, обобщаваща най-важните неща: редът на соковете, допълнителните терапии за разглеждане, реакциите за почистване и симптомите на детоксикация , приемливите измамени храни, информацията за контакт за подкрепа, съветите след почистване и менюто.

цена

Тридневното очистване струва $ 195 плюс нощувка в FedEx (например 30 долара за корабоплаване в Бостън). Еднодневната почистване струва $ 65 плюс доставката, а двудневното почистване е $ 130 плюс корабоплаването. Това важи за всичките шест почиствания.

Логистиката

Smooth. Поръчването на почистването на сайта BluePrint е лесно и поръчката пристигна до 9 часа сутринта в деня на доставката. Сокът за цялото тридневно почистване се подава веднага в кутия с изолирана, спретнато сгъната торба. Бутилките бяха внимателно и сигурно опаковани с много пакети от лед.

Изчистването на BluePrint понастоящем е налице в континенталната част на САЩ. Приоритет на FedEx Овърнайт доставката е от вторник до петък. Повечето пакети пристигат до 10:30 часа в зависимост от местоположението ви и се гарантира, че ще пристигнат до 16:30 часа. Препоръчват да започнете почистването в деня на доставката и да имате чай и плодове, докато не пристигнат или ще започнат на следващия ден.

След потвърждаване на поръчката няма възстановени суми. Анулации се приемат до три дни преди началната дата. Исканията за възстановяване се обработват на индивидуална основа.

Други предложения

Освен шестте пречиствания, BluePrint продава 16 унции. сокове, енергийни чайове, kombucha, тоник от оцет, мляко от ядки и разнообразие от опаковки.

Долен ред

Безпроблемно, лесен за ползване опит от началото до края. Нямаше изненади и нищо не беше неочаквано. Всички сокове са вкусни, но любителите на сока предпочитат зелените си сокове да не са толкова сладки, нито да искат по-голямо разнообразие.

Оповестяване: Проучванията са предоставени от компанията.