Каква е свещената сърдечна диета?

Свещената сърце супа е онлайн отслабване Fad

Свещената сърдечна диета е популярна онлайн програма за отслабване, която според някои ще ви помогне да загубите 10-17 паунда за една седмица. Според някои източници диетата е разработена от медицински център, наречен "Свещеното сърце", за да помогне на наднорменото тегло и на затлъстелите пациенти да отслабнат, за да се подготвят за операция. Няма доказателства, че диетата е разработена от всеки медицински център или в сътрудничество с специалисти по отслабване или лекари.

И няма доказателства, които да подкрепят факта, че Sacred Heart Soup е по-ефективна за отслабване, отколкото всяка друга супа.

Каква е свещената сърдечна диета?

Има много различни варианти на Свещената сърдечна диета, но повечето от тях изискват от вас да подготвите специална супа, която да стане основата на вашия седмичен хранителен план. Супата обикновено включва:

За да отслабнете, трябва да следвате много ограничителен и специфичен хранителен план всеки ден. Диетите могат да ядат само предписаните за този ден храни. Най-малко една купа супа на ден се изисква. Отново съществуват вариации в спецификата на програмата, но типичната версия на програмата изглежда така.

Според интернет слуховете, ако следвате плана точно, трябва да загубите най-малко пет килограма до Ден 4 на плана и до 17 паунда до края на седмицата.

Кой е разработил Свещената сърдечна диета?

Не е ясно кой всъщност дойде с плана за хранене, но е много малко вероятно той да е бил разработен във всяка болница, наречена Sacred Heart или в сътрудничество с всички медицински специалисти. Няма доказателства за наличие на болнична принадлежност и липса на легитимен източник в нито един медицински център с това име (или друго медицинско заведение), който носи отговорност за това.

От къде дойде? Много е вероятно планът и многобройните му вариации да са разработени от случайни хора по целия свят като диета за измама, за да печелят пари в интернет. Има много диети като 3-дневната военна диета , диетата с гъби и дори фалшивите версии на диетата на Майо, които твърдят, че са свързани с реномиран източник, за да привлекат диетолозите. Но всъщност тези програми са просто уебсайтове, които правят неверни твърдения за генериране на доходи.

Ще отслабна ли с ядене на свещена сърдечна супа?

Ако следвате тази диета перфектно, вероятно ще отслабнете. Но това не означава, че диетата е ефективна в дългосрочен план или че диетата е здравословна. Всъщност хранителната програма не следва приетите хранителни насоки . В някои дни няма вероятност да консумирате достатъчно калории, за да зареждате тялото си и за няколко дни може да не получите важни хранителни вещества, които тялото Ви се нуждае.

Е, как е възможно да отслабнете в плана? Просто защото планът е толкова ограничен, че е почти невъзможно да получите броя на калориите, които тялото ви се нуждае. Тази диета е много подобна на диетата на Зелената супа, в която ядете много малко, създавате калориен дефицит и по този начин отслабвате.

В допълнение, тази програма включва почти нишесте и ограничени въглехидрати. Ограничението на калориите и въглехидратите ще доведе до значителна загуба на вода, която ще изглежда като загуба на мазнини по скалата.

Трябва ли да опитам свещената сърдечна диета?

Фед диети не са ефективни инструменти за отслабване. Може да отслабнете за няколко дни, но вероятно ще спечелите паунда обратно и вероятно ще спечелите още няколко.

Много ограничителните програми често се възпротивяват и дори могат да доведат до задържане след диета, което причинява наддаване на тегло.

Вместо да изпробвате тази диета, защо не разработите интелигентен и ефективен план за продължителна загуба на мазнини? Можете да намерите програма, която отговаря на вашите нужди, ви позволява да ядете любимите си храни умерено, осигурявате на тялото си важни хранителни вещества и повишава здравето си. Но няма вероятност да намерите програма като тази на безличен случаен уебсайт.

Говорете с Вашия лекар или се срещайте с регистриран диетолог, ако имате значителна загуба на тегло. Вашият здравен екип може да ви предостави инструменти, които ще улеснят загубата на тегло.

Ако имате само няколко килограма да загубите, използвайте онлайн инструменти, за да определите броя на калориите, които трябва да ядете всеки ден . След това намалете приема на храна, за да достигнете калорийния дефицит, необходим за отслабване . Този план трябва да ви позволи да отслабвате с безопасна и здравословна скорост от 1 до 2 паунда на седмица.