Гъбата диета да отслабвам

Търсите най-новата диета знаменитост? Тогава ще харесате M-Plan или диетата с гъби. Според безбройните списания за мода и клюки, това е диетата, която знаменитости като Кейти Пери и Кели Озбърн използват за отслабване за 14 дни. И според същите тези източници, програмата за отслабване ви помага да отслабнете от бедрата и бедрата си, но не и от бюста си.

Какво е диетата с гъби?

Ако харесвате гъби, това е диетата за вас. Според няколко източника, диетолозите на М-план заменят едно хранене всеки ден с храна на основата на гъби. Диетите остават на диета в продължение на 14 дни и твърдят, че имат по-тънки бедра и по- тънки талии в края на програмата, но поддържат разцепването си.

И така, какъв вид гъби може да ядете на диета? Всяко разнообразие работи. Повечето магазини за хранителни стоки носят често срещани сортове като бели гъби (наречени още гъби Agaricus), гъби с копчета и месни гъби от портебало. Но можете да използвате и по-екзотични видове гъби, като кантела, шийтаке или криминали. Можете също така да смесите различните сортове заедно.

За да бъдете успешни в плана, трябва да печете, пара или соте гъби, използвайки колкото е възможно по-малко мазнини. Ако заредите гъбите с тежки сосове или спрейове, тогава няма вероятност да отслабнете.

За да запазите броя на калориите нисък, много източници казват, че знаменитости ядат суровите гъби. Но можете също да драпете една чаена лъжичка зехтин върху гъбите, поръсете със сол и черен пипер и го пригответе в пещ от 400 градуса за около 15 минути.

Кой е разработил M-Plan Диета?

Често програми за отслабване, които са разработени от регистрирани диетолози или професионалисти с диета, имащи силен хранителен фон, най-вероятно ще работят.

И така, кой е разработил диетата на M-Plan? Никой не знае.

Няма уебсайт или компания, която да взема кредит за плана за хранене. Подобно на 3-дневната военна диета , диетата с гъби изглежда е интернет феномен повече от легитимна програма за отслабване. Разбира се, това не означава, че програмата е лоша. Но може да искате да сте по-предпазливи по отношение на програмите, които нямат експертен опит да ги подкрепят.

Дали гъбичната диета работи?

Какво мислят регистрираните диетолози за диетата на M-Plan? Възможно ли е диета с гъби наистина да ви помогне да отслабнете? Експертът по храненето Хайди Дилър, РР, прецени програмата. Дилър е регистриран диетолог, специалист по хранене с дългогодишен опит, който помага на клиентите да останат здрави.

Дилър обяснява защо замяната на по-висококалорично хранене с нискокалорични гъби може да има смисъл.

"Не е чудно, че гъбите вече са част от друга диета. Те са натоварени с витамини и минерали и имат много малко калории, така че да направят идеалната храна за диета. Всъщност, използването на гъби като заместител на месото е перфектен начин да намалите калориите на всяко хранене само с 44 калории на чаша. Освен това, гъбите са доказали, че са също толкова сатирични като месото. "

Но тя продължава да се занимава с твърдението, че гъбите имат силата да поддържат разцепването ви.

"Обещанието, че гъбичките са магически в някакъв смисъл и могат да махнат мазнините от бедрата и бедрата, а не от гърдите, е глупост. Ако това беше така, щях да ги има в зърнени храни.

Ако търсите един прост начин за отслабване, диетата с гъби може да работи. Няма нищо лошо да замените едно хранене всеки ден със здравословно ястие, базирано на зеленчуци . Това може да бъде чудесен начин за подобряване на приема на хранителни вещества и намаляване на ежедневните калории . Но гъбите нямат никаква магическа сила, за да спасят линията ти на бюста, да опипват кръста ти.