Какво е диета GOLO?

Отзиви, съвети и бързи факти

На пазара за нова програма за отслабване? Може да сте чували за диетата GOLO, популярен подход към диетите, който се превръща в най-търсената диета през 2016 г., според класацията на Google. Но само защото една програма е популярна, не означава, че тя е ефективна. Също така действа и диетата GOLO? Преди да инвестирате пари в тази диета (или някоя от тях), добре погледнете изследванията, общите разходи и прегледите за диета GOLO, преди да вземете окончателно решение.

Какво е диета GOLO?

GOLO for Life е програма за отслабване, която твърди, че ви помага да отслабнете чрез инсулиновото лечение. Dieters инвестират в 30-, 60- или 90-дневна спасителна програма GOLO, която обещава да помогне за възстановяване на хормоналния баланс и възстановяване на метаболизма.

Всяка спасителна програма включва:

Според компанията спасителният план на GOLO е създаден от лекари, фармацевти и специалисти по хранене, след като прави "задълбочени изследвания". Марката се позиционира като освежаваща алтернатива на традиционната индустрия за диетични храни, защото те казват, че не е нужно да разчитате на преброяване на калории или консумация на диетични храни, за да създадете загуба на тегло. Компанията казва, че е помогнала над един милион души да успеят да отслабнат.

Как действа Golo диетата?

Няма да получите много информация за това, как функционира диетата GOLO, ако просто прегледате уеб сайта. Но ако погледнете предоставеното (и проведено) проучване от компанията, ще намерите подробности за това, което ще трябва да направите, за да получите резултати за загуба на тегло.

Можете да очаквате да ядете между 1300-1800 калории на ден.

Никакви храни не са извън границите, но трябва да ядете три балансирани ястия всеки ден. Заведения за хранене се допускат, стига да следвате указанията за хранене. Предлагат се предварителни указания за хранене (в брошурите) и онлайн рецепти.

Като част от ограничения за калориите хранителен план, диетите също се очаква да упражняват контрол на порциите. Също така, диетолозите, които успешно са загубили тегло, са били насочени да участват в 15 минути упражнения на ден или 105 минути на седмица и да "предпочитат да се упражняват с помощта на тренировки с висока интензивност (HIT)".

На последно място, диетите консумират добавка с всяко хранене. Добавката е крайъгълният камък на диетата и, според компанията, това прави програмата различна от другите на пазара.

Преглед на съставките за освобождаване на GOLO

Добавката за освобождаване на теглото GOLO, Release, съдържа тези три основни съставки, според етикета "Nutrition Facts" на продукта.

Съставните съставки включват също "патентована смес" от няколко билкови съставки. Тъй като е патентована смес, компанията не разкрива количеството на всяка билкова съставка. Като потребител, това може да ви затрудни да обсъдите добавката с Вашия лекар. Повечето здравни експерти препоръчват да обсъждате билкови добавки с вашия екип от здравни специалисти, за да сте сигурни, че продуктите не пречат на вашите настоящи лекарства или безопасното управление на здравословно състояние.

Общата цена на диета GOLO

Когато започнете диета GOLO, ще направите първоначална инвестиция въз основа на теглото, което искате да загубите и колко време смятате, че ще трябва да бъдете на диета.

Ако имате по-малко тегло, губите, 30-дневен план струва $ 49,95. 60-дневен план ще струва $ 79,95, а 90-дневен план струва $ 99,95. Тази първа покупка е освободена от такси за доставка.

Планът Ви препоръчва да продължите да приемате Освобождаване, докато не достигнете теглото си. След като постигнете целта си, според уебсайта, може да искате да продължите да приемате добавката. Вие не сте автоматично регистрирани за попълване, така че ще трябва да поръчате отново онлайн или по телефона.

Ако пренареждате хапчетата, ще плащате повече, отколкото сте платили за първоначалната доставка.

Експресните такси за доставка добавят допълнителни 19,95 долара за поръчка.

Голо диетични рецензии, рискове и изследвания

Ако посетите уеб сайта на диета GOLO, има специална секция, озаглавена "GOLO Reviews". Там ще намерите изявления, направени от dieters и от лекари, чиито имена, но не и пълномощията, са изброени. Един от рецензиите на GOLO е от основателя на диетата д-р Кийт Аблоу, психиатър, който не изброява никакъв опит със загуба на тегло на професионалния си уебсайт. Като интелигентен потребител обикновено е умно да потърсите диетични рецензии от известни експерти в тази област, чиито пълномощия можете да проверите.

Уебсайтът предоставя и изявления за Администрацията по храните и лекарствата (FDA). На главната страница има изискване, което обяснява, че "GOLO не е предназначен за диагностициране, лечение, лечение или предотвратяване на някаква болест и не е бил оценен от FDA". Това може да е объркващо за някои потребители, които също виждат изявления на една и съща страница за "лечебна метаболитна дисфункция" и как системата може да ви помогне да управлявате инсулина, да възстановявате метаболизма си или да балансирате хормоните.

Друга причина за безпокойството е липсата на проучвания от експерти. Когато изследванията за загуба на тегло се публикуват в списания с рецензии, изследователите обикновено трябва да следват определени насоки, за да докажат, че са предоставили безпристрастни и добре обосновани доказателства за заключенията си. За съжаление, изследванията, предоставени в подкрепа на ефективността на GOLO, не следват тези строги насоки и проучванията не са публикувани в научно списание.

Разбира се, липсата на силни рецензии и / или изследвания от GOLO не означава, че диетата ще се провали или ще причини вреда. Но ако мислите, че имате хормонален дисбаланс, нефункционален метаболизъм или намалена чувствителност към инсулин, вероятно е най-безопасно да посетите своя лекар. Можете също така да потърсите лекар, удостоверяващ загуба на тегло, чиито пълномощия можете да проверите.

Така че, GOLO Диета работи ли?

Някои хора вероятно ще отслабнат успешно в диетата GOLO. Но е много вероятно резултатите от загубата на тегло да се дължат на простото калорично ограничение, комбинирано с упражнения с висока интензивност . Когато диетите консумират 1300-1800 калории на ден и изгарят няколкостотин допълнителни калории на ден, те най-вероятно произвеждат калориен дефицит, необходим за отслабване .

Като база за сравнение, типичният американски човек консумира 2,475 калории дневно, а жените консумират 1,833 калории на ден според данните, събрани от Центровете за контрол на заболяванията . Това означава, че един типичен човек на диета GOLO би намалил приема му с около 700 калории на ден, а типичната жена може да намали приема на около 500 калории на ден. Самото намаляване на калориите най-вероятно ще доведе до загуба на тегло от 1 до 2 килограма на седмица.

Добавката може да ви помогне да отслабнете по-бързо, но няма начин да знаете със сигурност. Много от съставките са били проучени и някои показват обещание за хора, които се опитват да отслабнат. Но са необходими повече доказателства, преди някоя от съставките да стане стандартна грижа за затлъстяване или метаболитни нарушения.

Словото от

Намирането на правилната диета е много, много трудно. Процесът е още по-сложен, когато компаниите за загуба на тегло правят твърдения, които включват сложна терминология и привлекателни твърдения. Винаги можете да се обърнете към вашия медицински екип за съвет. Ако вашият лекар не може да ви даде съвет за загуба на тегло, помолете за сезиране на регистриран диетолог. Тези експерти могат да ви помогнат да сортирате рекламите за диета и да правите препоръки въз основа на вашите здравни цели. Можете също така да опитате да отслабвате, без да купувате план. Диетата GOLO включва контрол на порциите, ограничаване на калориите и редовно упражнение. Защо да не пробвате тези промени сами? Може да откриете, че получавате по-силно, по-здравословно тяло без високата цена на търговски план.

> Източници:

> Барбагало М, Домингез LJ. Магнезий и диабет тип 2. Световен вестник на диабета . 2015, 6 (10): 1152-1157.

> Мемориален център за ракови заболявания "Слоун Кетеринг". За билки, ботаника и други продукти. https://www.mskcc.org/cancer-care/diagnosis-treatment/symptom-management/integrative-medicine/herbs

> Mukai, T., Kishi, T., Matsuda, Y. и Iwata, N. (2014), Мета-анализ на инозитол за депресия и тревожни разстройства. Hum. Psychopharmacol Clin Exp., 29: 55-63

> Payahoo L, Ostadrahimi A, Mobasseri М, et al. Ефекти на цинковата добавка върху антропометричните измервания, липидните профили и глюкозата в кръвта на глада при здравите възрастни пациенти със затлъстяване. Разширен фармацевтичен бюлетин . 2013; 3 (1): 161-165.

> Шин JS, Huh YS. Ефект на приема на плодове от гардения и комбинирано упражняване на затлъстели жени на средна възраст върху хормони, регулиращи енергийния метаболизъм. Вестник на Упражнение за хранене и биохимия . 2014; 18 (1): 41-49. Дой: 10.5717 / jenb.2014.18.1.41.