Използвайте прогресията на тренировките във вашите тренировки

Предизвикайте себе си, като промените упражненията си

Наистина ли е толкова лошо да се правят същите тренировки през цялото време? Ако имате физически треньор, вероятно ви е накарала да промените нещата, за да избегнете скуката и платната за загуба на тегло . Но това не е единствената причина, която обучителите разработват програма, която има разнообразни упражнения, а също и да ви помогне да постигнете напредък. За да промените тялото си, трябва да промените тренировките си.

Прогресиране на вашите упражнения за противодействие на адаптирането

Теорията за приспособяването към упражненията казва, че вдигането на едни и същи тежести за едни и същи упражнения всяка седмица ще задържа тялото ви на едно и също място. За да постигнете напредък, трябва да промените нещата.

Добрата новина за тези, които не са луди за промяната, е, че напредването може да дойде по много различни начини. Можете да променяте тежести, повторения, интензивност, скорост, продължителност, упражнения и др. Трябва само да изберете една промяна, за да направите разлика, въпреки че повече са често по-добри.

Най-важното е, че след като овладеете нещо, трябва да направите нещо, за да го направите по-трудно. Един от най-лесните начини да направите това е да опитате нови варианти на традиционните упражнения.

Начини за усъвършенстване на вашите упражнения

Някои основни начини да промените това, което правите, са:

Това са само няколко идеи за това как да промените силите си тренировки . Можете също така да следвате някои основни прогресии на упражненията в ходенето на горната част на тялото и тренировките за понижаване на телесната прогресия . Тези видове тренировки имат поредица от упражнения, вариращи от начинаещи до напреднали, което ви позволява да виждате лесни начини да оспорите тялото си, без да се налага напълно да променяте тренировките си.