Научете как да се придържате към диета с ниско съдържание на въглехидрати в KFC

Дали опциите за нисковъглехидратни "близане на пръстите ли са добри?"

KFC (бившата Kentucky Fried Chicken) е най-популярната верига за пилешки ресторанти в света. Отдавна е известен с "пърженото си добро" пържено пиле, но през последните години разшири менюто си, за да включи по-здравословни елементи от менюто.

Хранителна информация

За тези с диета с ниско съдържание на въглехидрати трябва да има налична хранителна информационна брошура във всички клонове на KFC.

Докато брошурата покрива много от класическите елементи от менюто на KFC, тя не включва информация за специални предмети като сандвичи или купи. За тях ще трябва да отидете онлайн и да получите достъп до техния хранителен калкулатор.

Опции за пиле на KFC

Това беше през 2009 г., когато KFC за пръв път представи пилето си на скара, което бе похвалено от опитите на Опра Уинфри и други водещи диетични ентусиасти. Тъй като продуктите с ниско съдържание на въглехидрати вървят, това вероятно е един от най-добрите от най-добрите в света на бързото хранене, предлагащи нулеви въглехидрати, 210 калории и два грама наситени мазнини на порция пилешки гърди.

Други продукти за пилешко месо от KFC варират като приемливи, тъй като са напълно бедни. Те включват (от най-добрите до най-лошите):

KFC салати

КФЛ саладите са уважавани, с ниски въглехидрати опции. Много от специалните салати от миналото са изпечени пилешки парчета, които определено са били извън границите. Днес повечето ресторанти предлагат само странични салати, съставени от айсберг или романски салати .

Салата на Цезар, пълна с кремообразен пармезан, има четири грама въглехидрати и един грам захар. Избягвайте крутоните от пармезан, които добавят 12 ненужни грама към чинията.

По отношение на салатните превръзки , KFC има по-добри възможности от повечето ресторанти за бързо хранене. Най-добрият избор е ранчото от мътеница само с един грам въглехидрати на пакет. От друга страна, избягвайте безплатната версия, която има удивителни осем грама добавена захар.

Другият вариант с ниско съдържание на въглехидрати е лекият италиански дресинг с два грама въглехидрати.

Сандвичи и купи

В сравнение с пилето KFC, специалните сандвичи, опаковки и купички са пълни ноу-хау за хранене с ниско съдържание на въглехидрати. Примерите включват:

Странични ястия

KFC има само една малка част от въглехидратите, от която можете да избирате: зелен фасул с три грама въглехидрати. Всичко останало - от царевицата на кочата и кората, до сладкиши, макарони и сирена варира от 14 грама до 43 грама на порция.

По отношение на напитките, единственият сигурен залог е чаят на полковника, който е неподсладен. За разлика от тях, всички десерти на KFC имат над 22 грама въглехидрати на порция.

Долен ред

Пилето, приготвено на скара на KFC, значително разширява възможностите за ниско съдържание на въглехидрати в този фаворит за бързо хранене.

Ако го сдвоите със зелен фасул или странична салата с ранчото от мътеница, вие можете да се придържате добре към диетата си и все още имате място да се приготвите за тост със студена чаша чай на полковника.