Диети Грешки Жените Направете Опити да Придобиете Мускул

Какво жените трябва да знаят за хранене за цели

Една от фитнес целите, които много жени имат, е натрупването на мускули. Те искат чисти крака, повдигнати гърбове и определение на ръцете, но не успяват да постигнат тези цели. Проблемът е, че много клечки не прилагат правилната стратегия за хранене за печалби от постно масово потребление. Храненето на мускулите е напълно различно от това, което се опитва да загуби няколко килограма мазнини. Мускулът е силно активна метаболитна тъкан и изисква значителни количества от съществени хранителни вещества за възстановяване и растеж.

Жените вече имат по-малко тестостерон, отколкото мъжкият си колега, за да добавят храна за слабините, тъй като основната причина за определяне на мускулите не се случва. За съжаление, жените могат да станат толкова обсебени от загуба на мазнини и да изгубят зрението си да изградят мускули. Това е разликата между жените и мъжете и как те мислят за хранене за цели. Мъжете ядат за мускулна хипертрофия (растеж) и жените обикновено ядат, за да намалят телесната мазнина. За много жени това означава, че става дума за някаква ограничителна диета и не ядете достатъчно калории или хранителни вещества, които да подпомогнат растежа на мускулите.

За съжаление, екстремните диети са често срещани сред жените, които искат да получат мускулна маса. Много жени продължават да вярват в грешките в диетата и се борят с получаването на постна маса. По-долу е даден списък на грешките в диетата, които попречат на жените да постигнат определяне на мускулите.

,

Често срещани грешки в храненето

South_agency / Гети изображения

Следвайте прищявка диети :
Фед диетите обхващат милиард долара индустрия и са трикове пълни с празни обещания и "фалшиви" здравословни храни. За съжаление, много жени продължават да падат за тези скъпи диети и все още не могат да постигнат и поддържат фитнес цели. Освен това, жените претрупват и подценяват, защо не се случват мускулни печалби .

Ограничете въглехидратите и мазнините :
И двете въглехидрати и мазнини са обвинявани като причина за наддаване на тегло. Безброй жени вярват, че яденето им ще ги накара да станат мазни. Тези неистини са причинили много жени да ги отстраняват от диетата си, лишавайки силната си тъкан от основни хранителни вещества за мускулен растеж . Без адекватни въглехидрати и мазнини тялото ни не може да функционира на оптимални нива. Тази диета грешка оставя много жени уморени и разочаровани, без да виждат резултати.

Тревожи се твърде много за загуба на мазнини :
Тревогата за загуба на мазнини, без да се съобразява с това, което е необходимо, за да се изгради мускул, може да бъде умствена игра за жени. Не виждам резултати от усилията за хранене, което води до стрес и фрустрация. Проблемът остава, че много жени все още отказват да вярват, че яденето на по-здравословни калории постига мускулна печалба и загуба на мазнини .

Проблеми с вината за храните :
Много жени страдат от проблеми с вината за храна, слизат на себе си и дават възможност за приплъзване, за да ги определят до степен на нездравословни упражнения или да се откажат. Мъжете изглежда могат да се насладят на сиренебъргър и да продължат, докато жените се борят дни да мислят, че всичките им усилия за изграждане на мускулите са разрушени.

Определяне на проблема

Хвърлете диети :
Въпреки че съблазните, диети са просто не работят. За да се изгради мускул, ще е необходимо да се приложи правилен план за хранене, който ще осигури житейски резултати.

Подходите за бърза корекция предлагат ограничителни диети с временни решения. Те обикновено включват предварително направени боклуци, псевдо здравословни барове и скъпи шейкове и хранителни добавки, които ще ви осигурят през деня. Фед диетите също не са предназначени за жени с цел да получат мускули . Те се насочват повече към обикновената жена, която търси бърз начин да бъде тънка. За съжаление проучванията показват, че тези жени получават цялото си тегло, след като програмите приключат.

Федните диети не преподават храненето за по-слаба маса и напускат жените, които не могат да се грижат за себе си в кухнята. Решението за тази бъркотия е жените да бъдат отговорни за плановете си за храна, да се научат как да пазаруват, да готвят и да ядат за мускулите.

Яжте въглехидрати и мазнини :
Не яденето на здравословни въглехидрати и мазнини поставят тялото ви без енергия и без мускули. Много жени вярват, че това е страхотно постижение в диетата, избягвайки въглехидратите и мазнините. Въпреки това, има голяма разлика между въглехидратите и мазнините, които трябва да останат във вашата диета и тези, които трябва да бъдат премахнати.

Ако сте натъпкали лицето си с понички, пай и бял хляб премахвайки тези ще бъде чудесно решение. Обаче избягването на храни като зеленчуци, пълнозърнести храни, плодове, ядки, авокадо и здравословни масла би премахнало важните макроелементи, които мускулите ви трябва за гликоген (енергия) и анаболизъм (растеж).

Здравословните въглехидрати играят важна роля в изграждането на мускулна диета. Те се съхраняват като гликоген в черния дроб и мускулната тъкан и осигуряват енергия по време на вашата тренировка за тренировка и след тренировка . Телата ни няма да търпят ограничение на въглехидратите и ще превърнат аминокиселините (протеините), съхранявани в мускулите, за да зареждат тренировката. Този процес се нарича глюконеогенеза и не е това, което искаме да се случи с нашите трудно спечелени мускули.

Мазнините, особено есенциалните мастни киселини (EFA) играят еднакво важна роля в развитието на мускулите. EFA са свързани с запазване на мускулите, изгаряне на мазнини и хормонална функция. Мазнините участват в транспортирането на хранителни вещества във и извън нашите клетки и помагат при доставянето на аминокиселини в мускулната тъкан. Оставянето на основните въглехидрати и мазнини не е опция за никого и особено за тези, които се опитват да получат мускулни криви.

Фокусирайте се върху растежа на мускулите,
Вместо да правиш това, което е необходимо, за да изградиш мускули и да ядеш правилно, за да стане това, жените продължават да скачат от диета до диета и да не се стичат никъде. Замърсяването на загубата на мазнини се превърна в движеща сила за много жени и причинява неблагоприятни последици за онези, които се опитват да получат постна маса.

Метаболизмите са в тоалетната и мускулите са плоски за много жени. За да се реши проблемът, трябва да се случи умствено пренасочване от загуба на мазнини към хранене за мускулна печалба. Жените биха могли да се отпуснат и да се насладят на здравословно хранене, като разберат как ще се възползват тялото и мускулите ни Това просто включва консумиране на хранителни плътни храни под формата на бедни протеини, здравословни въглехидрати и мазнини в точните количества, които подпомагат растежа на мускулите.

Това също така означава да накарате храната си да работи в салона с редовно тренировка за устойчивост на тежести, без да се страхувате да изглеждате обемисти. Жените просто нямат достатъчно естествен тестостерон, за да се случи това. Ако целта ви е да постигнете определение на мускулите, това ще изисква повече от тренировка тренировка. Опитайте различни и предизвикателни класове за вдигане на тежести или соло повдигане, използвайки подходяща форма за изграждане на този мускул. Подхождайте към тренировката си с решимост да бъдете оспорвани и приемате нормалния дискомфорт за вдигане на по-тежки тежести. Вашият нов външен вид и усилия, както по отношение на храненето, така и физически, ще създаде изваяните мускули и способността да губят мазнини едновременно.

Престанете да бъдете твърди на себе си :
Жените преминават през цикли на вина повече от мъжете, когато става дума за храна. Те дори ще прилагат нездравословни навици за упражнения или глад в продължение на няколко дни, за да работят по проблема. Нашето тяло, включително мускулната тъкан, не реагира добре на упражненията като наказание. Часовете на кардио консумирането за удовлетворение, съчетано с глад, възпрепятстват развитието на мускулите и причиняват физиологичен стрес. Не забравяйте, че "едно нездравословно хранене няма да ви накара да натрупате мазнини и едно здравословно хранене няма да ви подведе." Това правим на последователна основа, която определя дали живеем здравословен и здравословен начин на живот.

Както жените, така и мъжете трябва да имат възможността да се насладят на измамно хранене и да продължат . Това е здравословна перспектива, защото растежът на чистата мускулатура не е ограничение. Ако умът ви е върху растежа на мускулите, а не върху загубата на мазнини, тогава случайно бургер няма да направи или да пречупи вашата фитнес банка. Това ще бъде промяната в начина ви на мислене, която ще ви освободи от това да бъде трудно за себе си и циклите на вината.

Словото от
Придобиването на мускули остава популярна фитнес цел за жените. Проблемът, който най-често се среща, са грешките в диетата, които не подкрепят печалбите от слаба маса. След като се прилага правилното хранене, изграждането на мускулите може ефективно да се постигне заедно с загубата на мазнини. Един прост преглед на текущия Ви прием на храна ще ви позволи да направите необходимите промени, за да сте на път да постигнете успешно развитие на мускулите.

> Източници:
Американски съвет за упражнения, как храненето твърде малко ще изяде вашите цели за загуба на мазнини, 2015 г.

> Ерик Р Хелмс и др., Препоръки, основаващи се на доказателства за подготовка на конкурса за природни бодибилдинг: хранене и добавки, вестник на Международното дружество по спортна хранене , 2014 г.

> Метаболизмът се променя с правилните промени в начина на живот, Американския колеж по спортна медицина , в новините, 2011 г.