7-те най-добри велосипеди да купят през 2018 година

Педал в комфорта на собствения си дом с тези топ машини

За тези, които не могат да се возят на велосипед през цялата година, стационарният велосипед е чудесна алтернатива. Макар че няма да се возите сред най-добрите в природата, все пак ще получите изпомпване на сърдечната честота, което е задължително за оптимално здраве.

Удобството на велоергометър в комфорта на собствения си дом е полезно, когато става въпрос за постигане на Вашите уелнес цели. Но намирането на правилното прилягане може да бъде малко предизвикателно. Вероятно имате бюджет или може би имате проблеми с мобилността. Предпочитате ли леки или вертикални велосипеди? Може би все още не сте сигурни в това, което търсите. Извършихме проучването, за да помогнем с това решение. Тук, най-добрите упражнения велосипеди за най-добрата тренировка у дома.

Ще се почувствате като в класа за въртене с мотоциклета Sunny Health and Fitness. Предавателната кутия с почти безшумен ремък, подсилена с тежък работен маховик (47 паунда), коляно и стоманена рама, прави мотоциклета сурова част от оборудването. Само за да се отбележи, колкото по-тежък е маховик, толкова по-гладко е пътуването, тъй като помага за поддържане на инерция за по-дълги периоди от време. Друга характеристика е напълно регулируемата седалка. С бързото завъртане на копчето можете да се движите назад и напред, както и нагоре и надолу, като поддържате тренировката на ваше индивидуално ниво на комфорт. Моторът също е оборудван с метален държач за бутилки и може да побере до 275 паунда.

Рецензенти са доволни, че този под наем Amazon Choice идва с такова високо качество с толкова много функции и не нарушава банката.

Бягащият велосипед от Stamina се различава от останалите, тъй като дава възможност за цялостно тренировка на тялото. Това оборудване съдържа педали на горната и долната част на тялото, които можете да изберете да използвате заедно или отделно. За пълен комфорт моторът е изработен с подплатена седалка и облегалка на седалката, която може да се настрои за различни височини. Също така, облегалката е под ъгъл за ергономичен успех. Преместването на велосипеда извън него, след като приключите, е лесно с вградените колела. Що се отнася до съпротивата, има осем опции, които да ви помогнат да постигнете желаната тренировка. Тъй като напрежението е магнитно, то е супер тихо. Пулс сензори също са включени, за да следите вашите усилия.

Този моторен велосипед на Марси има осем нива на магнитно съпротивление, така че ездачите могат да избират нивото на напрежение, което отговаря на техния комфорт и гол. Има копчета, които контролират съпротивлението, както и способността да се симулира езда на различни терени. LCD мониторът функционира като одометър, показващ време, скорост, разстояние и изгорени калории. Машината има ергономична седалка, изработена от пяна с висока плътност за максимален комфорт. Дръжките също така се правят с усещане за комфорт, тъй като са изработени с контурна пяна. Този мотор е оборудван и с регулируеми ремъци за крака. Тя заема пространство от около 2 'х 5', тежи 60 паунда и може да побере някой, който е 300 паунда.

Ако се борите с мобилността, това упражнение за педали DeskCycle може да бъде чудесен вариант. Педалите могат да се регулират на 10 "от пода, така че потребителите не трябва да повдигат краката си твърде много, за да се ангажират с машината.Това Amazon Choice има осем калибрирани магнитни съпротивителни настройки, предлагащи точно подходящата тренировка, Екранът показва скоростта, времето, разстоянието и изгорените калории.От 1400 петзвездни рецензии, повтарящ се коментар е колко лесно е това да се работи, което е чудесно за възрастни хора или хора с проблеми с мобилността. когато те работят, казват, че дори не осъзнават, че го правят. Разбира се, това няма да ви даде пълна сесия на пот, но има много ползи за здравето.

Този велосипеден, сгъваем велосипед е идеален за малки пространства. Изборът на Amazon, този ProGear изправен има маховик с двойно предаване, което позволява тренировка с по-висока устойчивост. Тристепенната манивеларна система използва магнитно напрежение, за да осигури гладко, непрекъснато движение на педалите.

Рецензенти обичат колко спокойно е оборудването по време на тренировка. Снабден с LCD дисплей, мониторът ясно показва калории, разстояние, време, скорост и импулс. Моторът е идеален за тези между височината 5'1 "и 6'0" и по-малко от 220 паунда, така че не е подходящ за по-големи хора.

Искате ли пълен опит в колоезденето, но нямате достъп до пътна под наем? Фен велосипедът за тренировки Marcy има двойни ръце за горната част на тялото и, разбира се, педалите, които го правят пълна тренировка. "Вентилаторът" го кара да се чувства като истинско колоездене по любимия ви път. Това двойно действие изправено е покрито с пяна дръжки, пяна с висока плътност и твърда винилова обвивка, която ви предпазва от чувства и комфорт, докато работите. Тази седалка на мотора може да бъде съобразена с вашите нужди и с лесната за четене и управление информация за разстоянието, калориите и скоростта на монитора. Рецензенти коментират лекотата на сглобяване и обичат колелата за бързо транспортиране. Тези с артрит смятат, че това е от полза, тъй като това не е прекалено голям натиск върху ставите им.

Ако често изхвърляте големи пари за класа на центрофугиране, може да е разумно да инвестирате в собствения си подвижен велосипед, който ви осигурява 24-часов достъп до тонове студийни класове, които ще ви разчупят основната пот у дома. Самият мотор е изработен от въглеродна стомана и е почти безшумен, когато се използва. Също така можете да персонализирате, за да получите най-комфортното пътуване за вас. Когато сте готови за тренировка, изберете клас и синхронизирайте с потребители (или не) по целия свят за наистина конкурентна тренировка с висока интензивност. Можете също така да проследявате напредъка и целите си със супер задълбоченото проследяване, което ви предоставя, като ви помага да останете отговорни и да видите докъде сте стигнали.

Рецензенти не могат да получат достатъчно от този мотор, а мнозина казват, че това е най-добрата покупка, която някога са правили. Класовете са първокласни и обслужването на клиентите е надеждно. Ако наистина се въртите (или искате да бъдете), това е най-доброто решение за вас.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .