Z-Coil Обувки за борба с растителния фаскит

Ако имате хроничен плантарен фасциит или удар на петата, може да сте склонни да опитате почти всичко. Обувките Z-CoiL твърдят, че са отговорите. Това е в техния ред маркер: Облекчаване на болката Обувки. Те са с вградени ортопедични и 200% по-омекотени от обикновените обувки за бягане или ходене. Но твърдението им за слава и защо може да сте ги забелязали е, че имат голяма, частично изложена пролет в петата.

Z-Coil обувки за проблемни крака

Подаръците за обувки, продаващи обувки Z-Coil, имат много признания на щастливи клиенти. Те са били измислени от бегач, за бегачите. Докато идват в атлетичен стил, те също имат обувки за мъже и жени, сандали, ботуши и модели, при които намотката не е изложена на изглед.

Всички обувки Z-Coil имат общи елементи. Вътре е твърд Z-ортез, предназначен да изравни налягането над стъпалото на крака. Те имат омекотена, подскачаща предна част, която има за цел да даде естествено подвижно движение със стъпка. След това има периферия на петата, прикрепен към горната част на обувката и петата. Обувките се различават по отношение на оформянето на горната част и дали те обвиват или не бобината, така че да не се вижда.

Пружината може да се регулира на стъпки от 90 градуса, което Z-CoiL използва, за да осигури повече или по-малко контрол на движението за пренапрежение . Пружинната и петата подложка могат да бъдат заменени отделно от горната част, което може да допринесе за живота на обувката.

Обувките Z-CoiL се купуват най-добре в магазин, където можете да сте подходящ за тях и намотката да е съобразена с нуждите ви от контрол на движението. Те могат да бъдат закупени онлайн, но тогава няма да имате предимствата на правилното монтиране.

Опит

Интервюирах няколко медицински сестри и други болнични работници с проблеми с плантарните фасции, които носеха обувки Z-CoiL, като полагаха грижи за пациентите.

Те трябва да стоят на краката си цял ден по работа и както показват много проучвания на педометъра, медицинските сестри често могат лесно да регистрират над 10 000 стъпки само по време на работния ден. Повърхността на повечето болници е трудна и непримирима. Една подметка на обувката може да намали удара, докато метална намотка в петата ще осигури максимално уплътняване.

За открито ползване, мисля, че ще имате проблеми с тях, като събирате листа и отломки от тротоара или при ходене по естествени пътеки. Въпреки това, можете да купите версии, където е покрита пружината или да реконструирате двойката, която трябва да прикрепите към пружината.

Вътре, обувките Z-Coil имат твърд ортез, който може да е подходящ за някои хора, но със сигурност не за всеки отделен човек. За страдащите от хроничен фантарен фасрит може да си струва да опитате.

Едно от най-големите предизвикателства е цената, която е значителна. Вероятно си струва парите, ако имате болка в краката и обувките работят за вас. Те предлагат 30-дневно безрисково изпитание, бихте платили само корабоплаването, за да ги върнете за възстановяване през този период.

Други бобини / пролет обувки

Спиралните обувки също използват смола за смекчаване на въздействието и са силно препоръчани от специалистите по бойното изкуство. Вълновите бобини са изцяло обвити в подметката, а обувките не изглеждат по-различни от другите обувки за бягане, обувки за ходене или обувки.

Те също така не тежат повече и са лесно достъпни чрез различни доставчици