Сладкото изгаряне на мазнините

Направи ли "Fat Burners" наистина работа?

Спомняте ли си, когато бяхме тънки? Когато не разполагахме с компютри и видеоигри и дистанционни управления за нашите телевизори? Аз нито аз, но знам, че времето съществува и дори го преживях. Новата технология направи живота ни толкова лесен, че рядко трябва да вдигаме пръст, за да постигнем нещата. Цялата тази технология е страхотна, но знаеш ли какво? Напълно ни обезсмисля.

В резултат на това много от вас търсят това магическо решение, като най-популярните са мазнините горелки. Преди да тръгнете по този маршрут, има няколко неща, които трябва да знаете.

Какви са мазнините горелки?

Мазнините горелки са по същество хапчета, които съдържат някои билкови съставки, като Ephedra, HCA, Chitosan и Pyruvate, всички от които твърдят, че или повишаване на енергията, стимулиране на вашия метаболизъм и / или потискат апетита ви.

Да мазнините горелки работа?
Трудно е да се каже. Опитайте се да намерите убедително проучване за почти всяка хранителна добавка, включително така наречените мазнини за горене, и сте в дълъг ден. Това, което знаем, е, че повечето добавки се нуждаят от допълнително проучване, а по-важното е, че чистотата на добавките определено е подозрителна. Добавките не са стандартизирани, така че не знаете дали това, което е посочено в бутилката, е това, което получавате. Плюс това, никой не знае какъв е дългосрочният ефект от тези добавки и, дори по-плашещи, как те взаимодействат с други лекарства.

Затова, за да отговоря на въпроса дали мазнините работят, трябва да кажа ... ъъъ, не знам.

В мръсотията на изгаряне на мазнини

Хитозан

Ehpedra

пируват

HCA (хидроксицитрат)

заключение
Както можете да видите, изследванията на мазнините горелки е най-хубав. Никой не може да каже с каквато и да е сигурност, че маслените горелки работят или са безопасни да поемат дълъг период от време. Какво е доказан метод за отслабване е упражнението, съчетано със здравословна, нискокалорична диета . Няма преки пътища! Вместо да губите парите си върху нещо, което може да не работи или да навреди на вашето здраве, защо не отидете с това, което знаете, че ще работи? За подробности посетете ъгъла на начинаещия, за да научите повече.