Използвайте предпазното въже за педаметър, така че да не го загубите

Ако носите своя педометър на кръста си, най-вероятно сте го изплъзвали. Обикновено това се случва в най-лошото време и място - тоалетната. Сега вие сте скърцате на не толкова чист етаж за него и се чудех как "водоустойчив" вашият педометър е както искате да му дадете добро пречистване.

Безопасният калъф за крачетата осигурява допълнителна сигурност, че той ще остане прикрепен, вместо да удря или да не изплъзне незабелязано.

Някои pedometers са снабдени с каишка, а с други трябва да си купите отделно или да си направите сами.

Алигаторче за клиптометър

Най-често срещаният тип белезници, използващ клин за алигатор за прикрепване към кръста ви. Това може да бъде направено от метал или пластмаса. След това кабел на въжето се прикрепя към педометъра ви, като обикновено ви препоръчва да използвате възел на главата.

Някои каишки за педаметър имат щипка за бързо освобождаване на ремъка, за да можете да отделите крачкомера, без да освобождавате щипката на алигатора от колана.

Безопасното каишка може да има O-пръстен с по-тънък кабел за прикрепване към крачкомера. Това е необходимо за някои крачкомери, които имат малки отвори, за да направят каишката.

Фитнес решения за сигурност на банда

Ако имате монитор за фитнес фитнес като Fitbit Flex , може да имате проблеми с това, че идва с разкопчал и падащ. Решения за тези скъпи монитори включват Bitbelt , или отиване в железопътен магазин и намирането на правилния размер O-пръстен в водопроводната служба да се използва като "пазител" над лентата.

Осъществяване на собствен педаметър каишка

Ако вашият крачкомер не дойде с каишка и не искате да поръчате (или имате нужда от нещо за незабавна сигурност, докато чакате поръчката ви да пристигне), вие можете сами да го направите. Защитният щифт ще работи вместо алигаторна скоба, но може да сте в състояние да изчистите клип на алигатор или да си купите един в занаятчийски магазин.

Повтаряне на елементи като педометър

Моите джобни камери Nikon идват с носещ кабел. Имам няколко допълнителни такива, както ми се струва, че падам и счупвам камерата си в размер на веднъж годишно. Той има по-тънък О-пръстен в единия край, идеален за прикрепване към крачкомера. Всичко, от което се нуждаех, беше предпазен щифт и възел на главата на другия край.

Използване на каишка с джобен крачкомер

Линията има смисъл с перометрите, закачени на талията, но какво да кажем за джобните крачкомери ? Чувствам се много несигурен с тях, особено защото много от тях струват допълнително благодарение на усъвършенстваните механизми за акселерометър .

Още по-голямо предизвикателство, много от тях са кръгли и гладки и няма очевиден начин да ги поставите на каишка. Освен ако не идват с подвижна скоба, нямате късмет да ги държите.

Ако има начин да прикрепите каишка, направете го и след това го завъртете или го закопчайте в отвора на джоба.

Тогава няма да загубите незабелязано, докато ходите през целия ден. Също така е още една представа, че в края на деня трябва да извадите педометъра от джоба си, вместо да го изпращате през прането.

Ако носите своя джобен педометър в чантата или пакета, е добре да използвате защитно каишка, за да го прикрепите към контур или държач на ключовете, за да не го загубите. Той също така ще улесни намирането, за да прочетете броя на стъпките си през целия ден.