10 страхотни фитнес подаръци за активните си близки

Трудно е да се мисли за уникални подаръци за приятели, семейство и колеги, но има много добри идеи там, особено за фитнес ентусиаста. Независимо дали те са в движение, спорт или просто здравословен начин на живот, ще намерите разнообразие от страхотни идеи за подаръци за активните хора в живота си.

1 - Слушалки Bluetooth JayBird Freedom

Амазонка

Колко пари съм прекарал, опитвайки се да намеря идеалните слушалки за упражнения? Всъщност не искам да знам отговора на този въпрос. Ако имате приятел или обичан човек, който копнее за безжични слушалки, които действително работят, това може да направи този трик. Те са скъпи, около $ 120, но те са леки и имат контрол на ушите, за да могат да отговарят на повикванията, да възпроизвеждат или прекъсват музиката и да регулират силата на звука. Те работят с повечето Ipods и iPhone и правят страхотен празничен подарък за любители на музиката.

| Повече ▼

2 - Проследяване на активността на Flex Fitbit

Амазонка

За някои упражнения няма нищо по-удовлетворяващо от това, че има някакъв вид електронно устройство, което ни казва колко сме страхотни след ден на дейност и упражнения. Fitbit Flex прави точно това, което ни помага да проследим движенията си по различни начини - Стъпки, изкачени стълби, изминати километри и т.н. Това е идеалният подарък за ентусиазирания упражняващ, особено този, който обича простотата в своите приспособления. Това е толкова лесна за използване, котката ми може би ще го направи ... ако някога е решил да направи повече от сън 23 часа на ден.

| Повече ▼

3 - Монитор на полярните сърдечни честоти

Амазонка
Един от най-добрите подаръци, които някога съм имал, е монитор за сърдечен ритъм. Добре, трябва да изясня това - това беше едно от най-добрите подаръци, които някога съм имал. Може би трябва да сте в упражнение, за да разберете тръпката от наблюдението на сърдечния ритъм, но качеството на HRM може да направи тренировките по-ефективни и забавни. Polar прави някои от най-добрите монитори за сърдечен ритъм там за всеки вид упражняване, идеален за всеки, който е в упражнение.

4 - Обучение за окачване на TRX

Амазонка

Ако имате приятели или семейство, които са във фитнес и обичат да опитват нови неща, помислете за система за окачване TRX. Това звучи като някакво изтезателно устройство, но всъщност е мрежа от ремъци, позволяващи на вашият упражнятел да използва собственото си телесно тегло за различни упражнения. Това, което е хубаво за него, е, че е преносимо, така че може да го вземе заедно с него на пътя и позволява разнообразие от възможности. Той може просто да промени позицията си, за да придаде повече лост за движение или да направи по-лесно. Основният пакет идва с всичко - ремъка, котва и разнообразие от видеоклипове. Препоръчвам пакета с включена котва, която е по-удобна за пътуване.

| Повече ▼

5 - Йога пръсти чорапи

Амазонка

Това може да изглежда като странен подарък и може би ще се запитате - защо някой трябва чорапи по време на йога? Не всеки прави, но това не са обикновени чорапи. Има конструкция с пет пръста, която дава свобода на движение на пръстите на краката ви и има дръжки на дъното, така че да не се плъзгате и да плъзгате по време на всички тези кучета надолу. Те също така осигуряват топлина и защита, хубава характеристика, когато времето стане студено и краката ви са хронично студени.

| Повече ▼

6 - Лайфлайн САЩ джунглата Gym XT

Амазонка

Jungle Gym е подобно на TRX, споменато по-горе, но е малко по-евтино и предлага някои различни характеристики. Подобно на TRX, това е тренировка за окачване, която ви позволява да използвате собственото си телесно тегло, за да изградите сила и да работите по тялото по различни начини. Това е страхотна идея за пътници или за хора, които обичат да опитат различни и леко луди неща.

| Повече ▼

7 - FitBelt

Амазонка

Обичам, обичам, обичам това. Това е като флаш пакет, но не и като dorki. Можете да съхраните почти всичко там - телефона, iPod, ID, лека закуска, пари, всичко, от което може да се нуждаете в дългосрочен план. Той идва в много размери и цветове и е идеално идеален за всеки бегач или проходилка в живота ви.

| Повече ▼

8 - Пакет за точки за налягане FitBALL

Снимката е предоставена от Pricegrabber

Имах това на моя списък с подаръци за последните три години, защото е издържал изпитанието на времето. Да, да вземете две гумени топки и да ги завъртите с различни части на тялото може да ви изглежда странно, но трябва само да го направите веднъж, преди да преживеете незабавно отпускане на стегнати, напрегнати мускули. Пакетът FitBALL Pressure Points е страхотна идея за подарък за стресирания човек в живота ви. Включеното DVD и плакат показват всички точки на натиск в тялото ви и как да използвате гумените топки за всяка точка на налягане, за да намалите стреса и болката. Аз редовно ги дам като подаръци на личните си клиенти за обучение и те го обичат.

| Повече ▼

9 - Мускулният стик - Масажен ролер

Амазонка

Това изглежда малко глупаво, давайки на някого пръчка като подарък. Това удобно малко нещо е велик инструмент за масаж, нещо, което упражняемите и спортистите винаги оценяват. Това може да се използва на всички основни мускули, за да се маскира напрежението и стреса и да се стимулира заздравяването. Това е добра идея за натрупване на птици или може би за колега или шеф, който е в упражнение.

| Повече ▼

10 - комплект за коляно за изпълнение на точката на задействане

Амазонка

Купих този комплект известно време на фитнес конференция и не го спрях да го използвам оттогава. Макар че е пуснат на пазара за състезатели с проблеми с коляното или бегачи, които се опитват да избегнат проблеми с коляното, открих, че този комплект е идеален за всеки, дори и за не-трениращи. Той идва с разнообразие от инструменти за масаж и налягане, които ви помагат да достигнете до всяко тясно място в тялото и има книга, която ви показва разнообразни масажни упражнения за цялото тяло.

| Повече ▼