Общо тренировка за тяло с дискове за плъзгане

Ако наистина искате да подправят тренировките си, добавянето на нови инструменти е една чудесна възможност. Плъзгащите дискове се намират в продължение на години и са чудесни за добавяне на интензивност и принуждаване на вашите мускули да работят по съвсем различен начин.

Тъй като натискате върху дисковете за всяко упражнение, увеличавате съпротивлението извън телесното си тегло, което прави вашите тренировки по-ефективни.

Тази тренировка за цялото тяло ви превежда през различни упражнения както за горното, така и за долното тяло, използвайки Gliding Discs. Не само ще изградите сила и издръжливост, много от упражненията ще предизвикат други области на фитнес като баланс , стабилност и якост на сърцевината .

Ще работите с множество мускулни групи, като същевременно ангажирате стабилизаторните мускули за предизвикателна тренировка за цялото тяло.

Имайте предвид, че не е нужно да имате Gliding Discs. Ако имате подове от твърда дървесина, можете да използвате кърпа или хартиени плочи. Ако имате килим, можете да използвате и хартиени плочи или всякакви пластмасови дискове, които имате на ръка.

Ако никога не сте използвали Gliding Discs, може да искате да сте близо до стената, за да практикувате хода. Лесно е да се плъзнете малко, ако не сте свикнали да правите тези видове упражнения.

Направете тази тренировка самостоятелно или я добавете към обичайната ви рутинна сила за разнообразие и предизвикателство.

предпазни мерки

Посъветвайте се с Вашия лекар, ако имате заболявания, наранявания или други медицински състояния. Правете първо движенията с известна подкрепа, докато се чувствате комфортно с упражненията.

Необходимо оборудване

Плъзгащи се дискове (или хартиени плочи), различни претеглени гири и мат за упражнения.

Как да

Еднокраки удари

Тези еднокраки клекове наистина ще оспорят вашето равновесие. Отделете време

Плъзгащи пасища

Тези плъзгащи се задни седалки зацепват долните мускули на тялото по различен начин от традиционните подложки.

Отклоняване / привличане на плавателни съдове

При това отвличане и придвижване на подвижния диск, вие ще сте в позиция на дъска, така че ще предизвикате сърцето, вътрешните бедра и външните бедра.

Плъзгащи шайби

Тези плъзгащи се плъзгачи могат да бъдат модифицирани, за да бъдат по-трудни или по-лесни. В тази версия правите един крак наведнъж. Ако искате повече интензивност, опитайте да плъзнете и двата крака едновременно или алтернативни.

Плъзгащи тласъци

Тази версия на Gliding Disc pushup добавя ново ниво на интензивност за гърдите и раменете.

Плъзгащи се стрели

Това плъзгащо натискане на лат се намира на нежна страна, но лесно можете да добавите интензитет, като натискате по-силно в диска или правите преместването от седнало положение. В такъв случай не бихте се изплъзвали, но само няколко сантиметра.

Плъзгащи се пързалки

Плъзгащите се плъзгащи подложки са трудно ядро, особено ако ги правите и с двете си ръце едновременно. Една модификация е да се направи упражнението, като се изплъзва една ръка наведнъж.