16-те най-добри подаръци да купят за бегачи през 2018 година

Голямо бягане и облекло

Независимо дали тренират за маратон или просто се опитват да се оформят, бегачите в живота ви ще обичат тези изпълнени подаръци.

Всеки бегач, който е в джаджи или проследява разстоянията си, ще хареса един от тези GPS часовникови системи. Те следят всякакъв вид информация, включително докъде сте стигнали, как да се върнете към началната си точка и много статистически данни. Forerunner следи количеството изгорени калории и ги изчислява в хода на тренировка. Една от уникалните характеристики е виртуалният партньор - той ви позволява да се състезавате срещу себе си или с определено темпо, което искате да следвате.
Още: Най-добрите часовници

SPIbelt може да изглежда малък, но този лъскав колан се разширява и може сигурно да държи iPod, Blackberry, мобилен телефон, ключове, до пет енергийни гелови пакета и други малки лични вещи. SPIbelt не скача, не се движи или не се движи, докато се движи или прави други дейности. Това е задължително условие за участниците на дълги разстояния.
Още: Тенис колани

Повечето състезатели имат колекция от медали за състезания и тези закачалки за стени MedalART са красив начин да ги покажете. Тези оригинални дизайни са ръчно изваяни от метал и правят чудесно изкуство на стената. Вашите медали лесно се плъзгат върху закачалката, която може да държи повече от 24 медала.
Още: Редовни спортове за полуготови и пълни маратоньори

Облечи дрехите на студено време

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Много бегачи минават през цялата зима, затова се нуждаят от дрехи, които се правят за работа в студено време. Потърсете ветроустойчиви и водоустойчиви якета, пуловери и панталони, изработени от синтетични тъкани, като полипропилен, ръкавици с ръкавици , ръкавици без ръкави и шапки, предназначени за бегачи. Избягвайте да купувате дрехи, изработени от памук, защото те ще останат намокрени от пот и ще охладят бегача.
Женско облекло за студено време
Мъжки дрехи, работещи в студено време
Мъжки зимни шапки
Женски зимни шапки

Много бегачи обичат да се мотаят на състезателните си чорапи като мементо, но те обикновено завършват натъпкани в чекмедже или кутия. BibFOLIO е идеалният начин да организирате, покажете и запазите всичките си раници. Те имат няколко различни стила и всички са персонализирани и могат да бъдат персонализирани (и бегачите обичат персонализираните подаръци ).

X-Treme Armpocket Armband е ултра комфортна, издръжлива, неплъзгаща се водоустойчива лента за носене, за да носите това, което ви е нужно по време на вашите писти.

Можете да носите своя мобилен телефон (включително iPhone 6), MP3 плейъри, клавиши за кола (и много други малки елементи). Други характеристики включват вентилирана лента, устойчива на влагата тъкан, подплата с памет, три отделения за съхранение, двойни слушалки и екологични материали. Абажорът се предлага в три размера и няколко забавни цвята.

Тук е перфектното движение, което прави зимните писти по-безопасни. Yaktrax Ice Grippers предлагат сцепление и увереност за зимата. Те се плъзгат над тенис-обущата, без да прибавят тегло. Неподвижните бобини осигуряват здраво и предсказуемо захващане, така че да не се плъзгате или плъзгате по леда и снега.

Също така вижте: Running Gear for Winter Running

Твоят любим бегач не може да носи своя маратонов медал през цялото време, но може да си спомни успеха си в маратона с тази сребърна ръчно изработена 26.2 висулка.

Още: Маратон Бижута
Романтични текущи подаръци

Ако знаете един бегач с добро чувство за хумор, проверете тази колекция от ризи с смешни думи за перфектната.

Marathon Stick е специално създаден за бегачи, които помагат да се увеличи гъвкавостта, да се ускори времето за възстановяване и да се намали мускулната болка, скованост и болка. Подобно на валяка за пяна, можете да хвърлите пръчката върху мускулите си за самомасаж. Пръчката е достатъчно малка, за да се побере в раница или малък куфар, за да можете лесно да я вземете на състезания. Това е особено ефективно при разхлабването на здравите мускули на краката.
Също така вижте: Инструменти за предотвратяване на наранявания

Ако имате командир на дълги разстояния в списъка си за пазаруване, те работят достатъчно дълго, за да се хидратират на бягането . Тъй като намирането на течности по време на бягане не винаги е лесно, много бегачи на дълги разстояния използват хидратационни носители, за да имат течности близо до себе си. Много от носителите на хидратация също включват торбички, които бегачите могат да използват, за да носят храната си и други дългосрочни доставки.

Още: Хидратиращи колани и бутилки за вода за бегачи

Този филм е длъжен да привлече вниманието и да вдъхнови участниците, независимо дали тренират за маратон. Документалът споделя историите на шестма бегачи, подготвящи се за Чикаговия маратон през 2005 година. Пътниците, всички с много различен произход и нива на умения, имат различни причини за състезанието и имат своя дял от предизвикателствата по пътя. Разпръснати чрез личните си истории са рекордни кадри и интервюта с типични легенди, които илюстрират богатата история на маратона.

Вдъхновявайте и обучавайте участниците в списъците си с подаръци с някои от тези книги за бягане . От обучителните ръководства до мотивационните книги ще намерите нещо за всеки тип бегач.
Вижте също: Пускане на книги за начинаещи бегачи

Носенето на подходящия вид чорапи означава, че състезателите могат да поддържат краката си сухи и да избягват болезнени мехури и други проблеми.
Още: Зимни трениращи чорапи
Летни течащи чорапи

Работата през цялото време може да остави бегачите силно и здраво, а масажът е перфектното средство за защита, да не говорим за хубава награда за цялата им упорита работа. Гъвкавостта на SpaFinder Wellness 365 Gift Card позволява на получателя да избере вида масаж, който иска, на удобно място за него. Картичките за подарък могат да се осребрят в близо 20 000 минерални извора, салони, фитнес ателиета, уелнес центрове и други по целия свят.

Ако търсите подарък за вас - или за себе си като малка награда или за друг бегач - проверете тези идеи за подарък.