Женско облекло за студено време

Останете топло и комфортно в тези зимни дрехи

Да останеш в безопасност и удобно, когато тичаш в студено време, трябва да носиш правилните дрехи. Проверете тези студено време, в които се движат панталони, ризи и якета за жени.

Преместване на комфортна спретна изолация

С любезното съдействие на Moving Comfort
Ниско насипни, тази леко изолирана жилетка е спортна и изтънчена, като осигурява топлина и страхотна форма без ограничение на движението. Изолацията на PrimaLoft остава топла, когато е мокра, само в случай, че се случи да вали дъжд на вашите писти.

Asics Thermopolis Полу-цип пуловер

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Ароматизираната тъкан на Thermicis на Asics управлява влагата и ви държи топла и суха. Другите отлични характеристики на този връх включват: flatlock шевове за предотвратяване на износване, панел за вятъра зад ципа, за да блокира студа, и панели, за да поддържате топли ръце.

Преместване на комфорт Просто надясно панталони

Снимката е предоставена от PriceGrabber
Ако търсите чифт тичащи панталони, които не са толкова подходящи за монтаж като чорапогащници, но също така предлагат и тънка форма, вие ще обичате тези Преместващи Преместващи Комфорт. Тези изключително удобни панталони за панталони за бягане са полумаскирани, така че те остават поставени, когато бягате. Те обаче не са здрави за кожата, така че можете да се чувствате комфортно да ги носите, за да изпълняват някои поръчки, след като приключите с бягането си. Те са предназначени да ви помогнат да регулирате температурата на тялото си, докато бягате, като се охлаждате, когато се чувствате прекалено горещи и затопляте, когато се чувствате прекалено готино. Тъканта от полиестер / пендексин, която съчетава влагата далеч от кожата, бързо изсъхва и предлага UPF 40 защита от ултравиолетова светлина. Една от най-добрите черти за дребни жени е, че панталоните идват в къси или редовни размери, така че можете да избирате дължината, която е подходяща за вас.

Сакони Бостън тичане панталони

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Тези панталони са перфектни да носят сами или над чифт чорапогащи по време на студени писти. Тъканта - полиестер, вискоза и панделка, смесват влагата и се простират, за да ви държат сухи и комфортни. Панталоните също имат дълъг цип в глезена, така че лесно можете да ги включите и изключите върху обувките си за бягане.

Преместване Комфорт Просто Право 1/2 Zip Hoodie

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Този полу-цип камуфлаж от Moving Comfort живее до името си, защото се чувства добре, точно така. Създаден за регулиране на телесната температура, този пуловер с качулка ви охлажда, когато се чувствате твърде горещо и ви затопля, когато се чувствате прекалено готино. Наистина мислеха за всичко за тази халка, от качулката, съвместима с опашката, до медиалния джоб на ляв ръкав, до палеца на палеца (моят личен любим). Тази стилна качулка ви кара да се чувствате толкова комфортно по време на студеното време , всъщност ще искате да бягате през зимата.

Asics Thermopolis LT Run Pant

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Тези меки като кашмир, средно тежки панталони, предлагащи удобство. Трансферът на влага и дишането спомагат за създаването им като идеални за дълъг период от време или просто за обесване.

Преместване на Comfort Hoodie

Снимката е предоставена от PriceGrabber
Тази маслена, мека, безшевна качулка спортува висока, регулируема врата, красива панделка и също така е антимикробна, поддържаща комфорт и увереност през зимните Ви писти.

Под женското яке "Неподходящо яке" на огнестрелно огнестрелно оръжие

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Това бяло яке от Under Armor е перфектното студено време. Изработени са леки тъкани за топлина без тегло и разполагат с по-тънък атлетичен срез, който осигурява по-добра мобилност чрез елиминиране на по-голямата част от допълнителната тъкан. Под технологията Storm's Armor отблъсква водата, но остава мека и дишаща за по-добър комфорт. Снабден е с падаща опашка на гърба за допълнително покритие от вятъра и студа, както и с пълен фронт с цип за закрепване.

Още: Как да се обличаш за студено време в движение

Преместване на комфорт Foxie пълен Zip

Снимката е предоставена от PriceGrabber
Това многофункционално, изцяло цип яке ще ви поддържа топло и сухо по време на зимни писти. Предните якета са затворени, така че могат да държат ръкавици или други потребности. Събраните детайли надолу на гърба правят ласкателно прилягане.

Под броня жените под броня ColdGear монтирани екипаж

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Комплектът "Under Armor ColdGear Fitted Crew" осигурява изключително комфортно прилепване към кожата без натискане на компресия. Brushback плета капани топлина за допълнителна топлина. Превъзходният транспорт на влага ви помага да се чувствате сухи и удобни.