Зимни шапки за жени

Дръжте главата си топла по време на студените писти

Когато бягате в студено време , носенето на руно или термична шапка, ще ви предпази от загуба на топлина и ще ви предпази и комфортно. Проверете тези зимни шапки за жени.

TrailHeads женска конобална шапка

Amazon.com

Ако имате дълга коса, може да бъде досадно, че вашата опашка се натрупа в задната част на зимната ви шапка. Тази шапка "TrailHeads Goodbye Girl" е с отвор на гърба, така че да пази конницата ви нагоре и навън. Изработено е от Polartec fleece, което осигурява отлична изолация. Тъканта също така има трайно водоотблъскващо покритие, за да се хвърли дъжд и сняг. Шапката също така разполага с отразяваща лента, която й осигурява пълна 360 градусова видимост.

Костенурка от кожено яке

Amazon.com

С двойна защита около ушите, тази супер мека шапка от копринена вълна от костенурка ще държи главата ти много топла. Той идва в много забавни цветове, като лилаво, горещо розово, сапфир и мандарина, за да озарява тези студени, мрачни зимни дни.

Mizuno Breath Термо главата Pip

Amazon.com

Тази зимна шапка от Mizuno притежава невероятна нова технология, която всъщност генерира топлина от абсорбцията на влага. Топлината се генерира чрез химичен обмен между потта и свойствата на тъканта Breath Thermo. Шапката също така има антибактериални и дезодориращи функции, така че няма да помръдне от пот. Това е универсален, затова работи както за мъже, така и за жени.

Saucony Women's Drylet шапка с черепна черепа

Amazon.com

Тази шапка от Saucony ще ви държи топла и суха. Изработена от полиестер и панделка, тя приляга здраво към главата и покрива ушите. Обикновената дупка ще предпази косата от очите ви.

Под огнестрелно огнестрелно оръжие II Armor Women

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Тази лека форма за закрепване е конструирана с мека обвивка от микрофлора и облицовка от плат HeatGear, която насърчава транспортирането на влага.

Дамска чанта Nike

Тази шапка със студено време е изработена с опъната дръжка FIT, която ви помага да издържите да изсъхне. Това е обратимо, така че получавате два великолепни вида в едно.

Абитуриентска блуза Adidas за жени

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Тази зимна шапка от Adidas е специално пригодена за жените и е снабдена с руно ClimaWarm, което ви предпазва от топлина и комфорт при студени климатични условия.