11-те най-добри спортни рекорди да купят за половин и пълни маратонки през 2018 г.

Награди текущо постижение с тези маратонни бижута и други подаръци

Когато сте провели половин или пълен маратон, е забавно и удовлетворяващо да покажете постижението си от 13,1 или 26,2 мили с парче маратонни бижута или други спомени. Изберете един от тези текущи елементи като грижлив подарък за бегача в живота си или като храна за себе си, след като завършите голямо състезание.

Покажете си трудно спечелените състезания с тези закачалки за мебели MedalART. Тези оригинални дизайни са ръчно изваяни от метал и правят чудесно изкуство на стената. Вашите медали лесно се плъзгат върху закачалката, която може да държи повече от 24 медала.

Добавете малко блаженство към вашите скучни обувки със обувки с 13.1 или 26.2 чар.

Тези красиво проектирани раници и закачалки за медали са още един страхотен начин да покажете вашите расови ножове и медали. Можете също да го персонализирате с вашето име.

Този скъп сребърен чар изглежда красиво висящ на огърлица или гривна.

Вижте също: Маратонска бижутерия

Този знак 18 "X 12" от алуминиева стая е идеален за офис, тренировъчно пространство, семейна стая или където любимият ви маратоньор обича да се разхожда.

Ако бегачът в живота ви има Пандора или подобна чаровна гривна, тя ще се радва да добави една от тези 13.1 или 26.2 чар.

Тези тичащи чорапи са забавен начин да направите изявление за постигането на маратона. Също така са идеални за бягане. Изработени от рециклирана меринова вълна, найлон и спандекс смесват, те остават хладни и флуидна влага.

Празнувайте успеха на маратона с този 26.2 Маратон Runners Key Fob. Изработено е от лек и издръжлив найлон и е с акцент с кожено украшение и месингов хардуер. Предлага се в кралско синьо / светло синьо, синьо / оранжево и розово / лилаво. За половин маратонъри има и версия 13.1.

Тези очарователни 13.1 и 26.2 орнаменти ще помогнат на бегачите да си спомнят за половината или пълния си маратон всяка година по Коледа. Можете да ги персонализирате с името на състезанието, часа и датата.

Също така вижте: Коледни тематични текущи подаръци

Покажете любовта си за маратон, като украсите бронята си с един от тези стикери.

Друга възможност за организиране и показване на вашите маратонови медали е един от тези медални дисплеи.

Вижте също:

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .