8-те най-добри мъжки обувки за бягане, които са готови да купят през 2018 г.

Останете топло и комфортно в тези зимни дрехи

Да останеш в безопасност и удобно, когато тичаш в студено време, трябва да носиш правилните дрехи. Вижте тези зимни панталони, ризи и якета за мъже.

Тази риза от Under Armor е перфектният основен слой за много студени писти, но може да се носи и самостоятелно, когато температурата е в 40-те или 50-те години. Ципорът може да ви помогне да регулирате температурата си, докато затопляте вашите писти. Бегачите обичат комфорта на ризата, дишането и възможностите за отвличане.

Тези панталони са перфектни да носят сами или над чифт чорапогащи по време на студени писти. Тъканта - полиестер, вискоза, и панделка, смесват влагата и се простират, за да ви държат сухи и комфортни. Панталоните също имат дълъг цип в глезена, така че лесно можете да ги включите и изключите върху обувките си за бягане.

Както подсказва и името, водонепроницаемият плат под огнестрелното оръжие ви предпазва от износване и сухо, докато вятърът е устойчив на вятър, запазвайки топлината и комфорта дори и в най-екстремните климатични условия. Високотемпературното руно на сакото захваща топлината за топлина, без да натрупва тежест и обем. 360 градусовата отразяваща способност допринася за видимостта и безопасността при движение в слаба светлина или в условия на тъмнина.

Дългата ръкавична риза е основна за всеки бегач. Тази риза от Asics е дишаща, удобна и има страхотни способности за увличане. Тя е перфектна сама по себе си за хладни течения или като основен слой за онези студени писти.

Качественият чифт гамаши е задължителен за всеки сериозен бегач, който се движи в студено време. Под подложката на Armor, Coldgear Compression Leggings намаляват мускулната умора и осигуряват топлина дори и в най-студените зимни ветрове. Те също така разполагат с технология против мирис, която предотвратява растежа на микроби, причиняващи миризма, и 360 градусова отразяваща способност, което допринася за видимостта и безопасността при тренировка при слаба осветеност.

Тези чорапи от Drymax имат специална система за премахване на влагата в две нива, която незабавно премества влагата от кожата през вътрешния Drymax слой към външния абсорбиращ слой, поддържайки краката сухи. Третият слой от влакнеста изолация Drymax беше добавен по протежение на предната част на чорапа, тъй като тази зона се разпада поради студ от вятъра.

Чорапите също така се отличават с гъста подложка (вместо с гъста подложка), тъй като предпазва краката без добавяне на насипно състояние. Тези чорапи са предназначени за използване при студени и охлаждащи условия, като поддържат краката сухи, удобни и без миризма.

Изработена от най-защитната, водоустойчива и устойчива на вятъра тъкан ASICS, това яке може да ви помогне да се борите с всякакви лоши метеорологични условия. Също така разполага с вятърен панел за допълнителна топлина и комфорт, стратегическо отдушник за предотвратяване на прегряване и джобове за сигурност отстрани и гръдния кош.

Тези тихи панталони предлагат тласък на видимостта и комфортна нова форма, за да ви затоплят и да виждат без значение кога сте ударили пътя. Те също така разполагат с два джоба с цип, странични джобове с цип и вътрешен джоб за ключ или идентификатор

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .