7-те най-добри ръчни бутилки за течаща вода за закупуване през 2018 година

Съхранявайте H20 близо до всичките си писти

Ако работите на открито и нямате достъп до фонтани за пиене, се нуждаете от начин за транспортиране на течностите. Ръчните бутилки са чудесна възможност за затваряне на водата или спортните напитки и за да сте сигурни, че ще останете хидратирани. Разбира се, не всички бутилки са създадени еднакво. Най-добрите са с формована форма и регулируема каишка, така че да можете да ги държите лесно и удобно. Джоб за съхранение на най-важните неща, като гелове и кредитни карти, както и някои изолации, които да предпазват водата от загряване или замръзване, също са чудесни функции.

Независимо дали искате голяма бутилка с достатъчно място за обучение по маратон или по-компактна за кратките си писти, имаме много опции от този списък с най-добрите бутилки за работа. Преди да направите покупка, най-добре е да прецените колко грама вода имате, когато бягате, тъй като не искате да носите повече, отколкото ви е нужно, или да останете изсмукани.

Нейтън е известен със своите добре изработени, висококачествени бутилки за бягане и тяхната изолирана колба SpeedDraw Plus не разочарова. Той получава най-високото ни класиране в този списък заради качеството, комфорта, производителността и достъпността му. Просто плъзнете ръката си в напълно регулируемата лента за ръце с капака за удобно и без хващане задържане. С лесната за употреба капачка за раса, можете да получите бързи глътки течност само с натискане на херметичната бутилка. Колбата с изолация с двойна стена поддържа течностите ви по-хладни по-дълго в топло време и ги предпазва от замръзване, когато е студено.

На 18 унции, тази бутилка без BPA е перфектният размер, за да ви преведе през дългите писти, без да ви претегля. Също така има достатъчно място за вашия телефон, ключове, ID и други важни неща в разгъващия се джоб с цип. Тази бутилка идва в няколко различни забавни цветове и модели, а също и някои отразяващи материали за повишена видимост при работа в условия на слаба осветеност.

Когато носите голяма бутилка, понякога може да има проблем с ръцете или дискомфорта, така че тази Amphipod Hydraform Thermal-Lite Handheld бутилка е отличен избор сред опциите за бутилка с 20 унции. Той е ергономично оформен и с 40% по-плосък, позволяващ удобен и лесен захват, дори ако сте се вписали в супер дълъг ход по време на тренировка по маратон. Въпреки че тази бутилка без BPA има голям капацитет, тя се чувства като малка бутилка, когато работите с нея. Изолираният, омекотен неопренов ръкав добавя към цялостния комфорт, предпазва течностите от затопляне и предпазва ръката ви от студ. Можете да използвате разширяемия джоб на ципа на дръжката за телефон, хранене или ключове.

Ако откриете, че 10-унция бутилки са твърде малки и 20-унция бутилки прекалено обемисти, може би си мислите, че тази опция от 16-унция от FuelBelt е прав. Лек и притискащ, тази бутилка за ръце е лесна за носене и употреба и също така е безопасна за BPA и най-готова за съдомиялна машина. Държачът за бутилки е изолиран и разполага с два джоба с цип, които удобно и сигурно носят вашите основни неща като гелове, ключове и пари. Има регулируема каишка и ергономичен палец, така че ръката ви може да остане спокойна и удобна. Поставката също така абсорбира кондензацията от бутилката, като държи ръцете ви сухи и без чай. Като цяло, това е солиден избор, особено за тези, които търсят комфортна бутилка с хранилище за дългите си писти.

Друга фантастична опция от Amphipod, тяхната Hydraform Handheld Ergo-Lite 10-унция бутилка е идеална за по-кратки писти или тези, които намират бутилки от 16 и 20 унции, които са твърде тежки или тромави. Подписването им ергономичен дизайн и палец за заключване на ръкавите осигуряват комфортно, без хващане задържане. С регулируема каишка е лесно да персонализирате прилягането. Изолационният ръкав помага да се поддържа температурата на течностите и лесно се премахва, когато трябва да почистите бутилката без BPA. Тази малка, но силна бутилка дори има джоб, който може да държи гел или ключове. Предлага се в черно, здраво жълто, синьо и розово за цвета на ръкава, за да можете да изберете този, който най-добре отговаря на Вашия стил.

С патентованата си самозалепваща се технология Jet Value, CamelBak осигурява устойчива на изтичане бутилка, която също е изолирана, за да предпазва течностите ви от студ през лятото и да ги предпази от замръзване през зимата. На 21-унции има капацитет, който ви е необходим за по-дълъг период. Освен висококачествената, добре изработена бутилка, друга изключителна черта на този носител е с цип, допълнително удължен мрежест калъф, който е достатъчно просторен, за да държи ключовете, картата, няколко спортни гела и телефона ви (дори по-големи модели) , Велветекс-облицованата каишка ще държи ръката ви удобна и безопасна от износване. Наблюдателите също така обичат отражението на превозвача за сутрешните и вечерни писти, ключа за ключовете и регулируемата лента за чинче за сигурен носене.

Тази достъпна, лека преносима 10-унция бутилка вода от Nathan е идеална за по-кратки писти и също е много лесна и бърза за зареждане, ако имате нужда от повече течности за по-дълги разстояния. Напълно регулируемата лента за ръце с палец, позволяваща ви да я носите удобно, без сцепление. Можете просто да влезете в ръката си, да се отпуснете и бутилката да остане поставена. Приемането на глътка вода е толкова лесно, колкото и да я изцедите в устата си. Този държач също така разполага с разширяем джоб с цип с вътрешен джоб, който има изненадващо количество за съхранение на такава компактна бутилка.

Големият, но не прекалено обемист, 25-унция PASSU Sports Handheld течаща вода бутилка е перфектен, ако искате да вземете телефона си заедно за вашите дълги писти. Изработена от протегната неопрен, ясният джоб с циферблат на сензорен екран може да поддържа почти всички смартфони и iPhone до 5,7 инча и ви позволява лесно да променяте музиката си или да работите с приложенията си.Разтворът на неопрен се простира лесно, ако вече имате друга джобна вода бутилка, която предпочитате, можете да плъзнете държача на телефона над него вместо включената бутилка.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .