7-те най-добри текущи книги за начинаещи бегачи да купят през 2018 година

Ако сте нови за бягане и търсите книга, насочена към начинаещи бегачи, може да сте завладени от всички възможности за избор. Ето някои страхотни опции за стартиране на книги за начинаещи:

Това ръководство описва 13-седмичен план за ходене / бягане, предназначен да изведе хората на разстояние от канапето и на пътеките и бягащите пътеки. Първоначално разработена от лекари по спортна медицина и усъвършенствана през три години клиники и обратна връзка от бегачите, книгата обяснява как начинаещите трябва да тренират всеки ден в продължение на 13 седмици и как да останат без наранявания. Всяка част от процеса е покрита, от съоръжения до мотивация. Други теми включват обучение за по-бързо и по-нататъшно обучение; поддържане на фитнес на ваканция; обучение за половин или пълен маратон; по време и след бременността; хранене и бягане, и много повече. Ако искате да започнете да действате, за да отслабнете, това е книгата за вас. Изпълни си задника! е плана за отслабване, план за отслабване и програма за начинаещи, която ви помага да отслабнете здравословно и да я държите настрана. Бягай с крак! Програмата се основава на проста концепция, че за да отслабнете, изгорените калории трябва да надвишават консумираните калории. С тази програма ще научите как да отслабнете, като промените калориите си навътре и навън, както и да установите устойчиви, здравословни упражнения и хранителни навици. Програмата ще ви направи по-мотивирани, по-силни и по-слаби - и, надявайки се, ще се научите да обичате да се движите в процеса. Джон Бингам и Джени Хадфийлд, автори на популярния маратон за смъртни случаи и други книги, обясняват как участниците в началното училище могат да изпълняват част от живота си. Тази книга обхваща теми като начина на започване на работа, правилното хранене и хидратация, както и подобряване на вашата скорост и издръжливост.

Много хора казват, че биха искали да ръководят 5K или 10K, но не са сигурни къде да започнат. Това практическо ръководство предлага лесна и ефективна система за обучение и завършване на състезание от 5K или 10K, използвайки добре известната стратегия за ходене / ходене на Olympus Galloway, която го предпазва от наранявания повече от 25 години. Независимо дали искате да завършите първото състезание или да изпълните конкретно време, тази книга има раздел за вас. Galloway включва също така съвети за спортно хранене, загуба на тегло, предотвратяване на наранявания и лечение, получаване на подходяща екипировка, мотивация за пребиваване и много други.

Ако сте нов за дистанционно бягане, това е един от най-изчерпателните ръководства там. От тренировъчни програми и предотвратяване на наранявания до подвижни уреди и спортно хранене, Glovers отговарят на въпросите на начинаещия бегач по лесен за разбиране начин, без да са прекалено научни. Очевидно тази книга няма да се хареса на поне половината от активното население, а на жените бегачи, което предлага огромно богатство от текуща информация. Тя е написана специално за жените, които търсят съвети относно специалните предизвикателства и проблеми, пред които са изправени жените, от работа с дрехи, съоръжения, наранявания, безопасност и хранене, за работа по време на бременност, менопауза и постменопауза. Той също така включва експертни съвети за спортно хранене, загуба на тегло, проблеми с изображението на тялото и много повече за жени на всички нива на фитнес.

В този хумористичен мемоар, водещият писател Джон Бингъм , изследва невероятната му трансформация от нездравословен, заседнал не-бегач на средна възраст в любим герой и изпълняващ евангелизатор за нападателите. Независимо дали те са нови за бягане или са били в него от години, релаксиращи бегачи навсякъде със сигурност ще се разпознаят някъде в книгата и ще бъдат вдъхновени да се придържат към бягане.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .