8-те най-добри бутилки за вода и превозвачи, които да купят през 2018 г. за бягане

Останете хидратирани на бягането

Да останеш хидратиран по време на бягане е винаги важно, особено когато тичаш в горещината . Но разбирането как да носите вода и спортни напитки по време на бягане не винаги е лесно. Тези бутилки и носители на течаща вода ще ви помогнат да се уверите, че хидратацията никога не е последвала.

Коланът на горивния колан Helium 4 е изработен от вентилирани тампони за пяна, които го правят лек, удобен и дишащ. Коланът има затваряне с велкро, което го прави много лесна за настройка по време на бягане. Също така има отделен джоб за състезания, който може да съдържа гелове, пари, ключове или каквото и да било друго, от което може да се нуждаете за продължително състезание или състезание. Включени са четири ергономични, непромокаеми, безопасни за съдомиялни машини и бутилки от порядъка на 7 унции без съдържание на BPA. Предлага се в пет различни цвята - синьо, черно, оранжево, червено и розово - така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашия стил.

Тази бутилка от 10 грама е много популярна сред бегачите, защото е толкова лека и лесна за носене. Някои бегачи дори искат да носят една във всяка ръка, така че не е нужно да спират да се пълнят толкова често. Бутилката има регулируема каишка за много удобство, както и джоб за дребни неща.

Ако търсите хидратиращ колан, който може да задържа телефона ви, Fitletic 12-унция хидратационен пояс е чудесен избор. Удълженото калъфче на колана е подходящо за iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S5 и други големи телефони. Неговата изключителна Dura-Comfort технология и силиконови захвати не осигуряват подскачане, каране на колани или пляскане. Ултра мек талиен колан с двойна настройка. Коланът е снабден с два бързоходни кобура за бутилка с две 6-ун. Бутилки без BPA и миене в съдомиялна машина. Той също така разполага с два външни енергийни гел-цикъла за достъп по време на полет. Бегачите също харесват допълнителния интериор, водоустойчив джоб за осигуряване на самоличност и пари в брой.

Амфиподният Hydraform Handheld джоб също получава висока оценка от бегачите като удобна ръчна спортна бутилка. Ергономичната му конфигурация позволява на ръката да се отпусне в естествена позиция, което помага да се премахнат крампите и напрежението на ръцете. Каишката е комбинация от найлонов плик Ballistic / Ripstop, който е идеален за съхранение на гел, ключове, пари или ИД. Каишката е с мек вътрешен слой, който не улавя пот, и може да се регулира бързо, за да се настрои по избор.

Ultimate Direction FastDraw Extreme е един от най-популярните ръчни устройства и с добра причина. Той притежава способността да държи течностите си студени, независимо от температурата навън. Неопренната лента, която обвива бутилката, ви предпазва от затопляне на течността вътре, като същевременно предпазва ръцете ви от студ. Бутилката също така разполага с отделение за затваряне с цип, което може да държи телефона, ключовете, кеш или гел.

Ако предпочитате удобството на пакет за свободни ръце за хидратация, Camelbak 45 oz. FlashFlo Hydration Pack е отличен избор. Той се отличава с флуида Superflo Freedom, който регулира потока на течностите. Всичко, което трябва да направите, е да натискате зъбите си и да се отваря; освобождава и се затваря. Пакетът FlashFlo Hydration Pack включва джоб за ципове и ключови елементи, както и сигурен външен джоб, който се вписва в компактдиск или MP3 плейър. Дихателният колан на пакета предпазва от прегряване.

Контурната лумбална опаковка на Amphipod Full Tilt Velocity и бутилката с вода Hydraform гнездят странично на долната част на гърба за естествено удобство. Ниският профил на бутилката помага да се предотврати ударът и подскачането. Макар че държачът на бутилката "бутилка" държи бутилката за вода сигурно на място, все още е бързо и лесно да вземете бутилката. Можете да съхранявате геловете, бара, ID, ключове, MP3 плейъри и клетъчни телефони в разширените, с цип клеми на кутията. Пакетът включва и охладен и напълно вентилиран заден панел AirFlow Mesh, който помага да се предотврати прегряването. Коланът е напълно регулируем, без висящи ремъци.

Пакетът Hydration Camelbak Fairfax се отличава със супер елегантен дизайн с вентилирани раменни ремъци и задния панел, за да ви охлажда и да се чувствате комфортно по време на вашите писти. Резервоарът с широк отвор от 50 унции ви позволява да продължите дълго време без спиране, за да заредите отново опаковката си.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .