Романтични подаръци за бегачи

Някои велики идеи за Свети Валентин или за всеки друг случай

За бегачите обикновено се купуват лесно подаръци, защото обичаме практически неща. Просто сърфирайте в уебсайта за подвижния състав или пазарувайте във всеки работещ магазин и ще намерите нова статия за дрехи или елемент за подвижна екипировка, която ще изригнем. Но подаръците на "Свети Валентин" са друга история, защото дори и сред бегачите има онова очакване, че дарът може да бъде романтичен или поне много внимателен. Ето някои идеи, които надхвърлят обичайната техническа риза или зимна шапка :

1 - Масаж подаръчна карта

Pinnacle Pictures

Бедняците работят усилено, но също така обичат да се отпуснат и да се поглезят. Масажът е чудесен начин да помогнете на бегачите да презареждат батериите си и също така да предотвратят наранявания. Можете да получите карта за подарък за Spafinder Wellness 365, която може да се използва на повече от 20 000 спа и уелнес места. Евтините масажи също често се предлагат на местата за сделки като Groupon или Living Social, така че проверете тези сайтове за изгодни оферти във вашия район.

2 - Кутия за Деня на Свети Валентин

С любезното съдействие на RunnerBox

Някои бегачи може да харесат шоколад, но, нека да го кажем, най-много не искат голяма кутия с форма на сърце, пълна с него. Перфектна алтернатива за любимия ви участник е RunnerBox за деня на Свети Валентин, кутия с ограничена редакция от абонаментната програма RunnerBox. Кутията е пълна с гориво и принадлежности за спортисти за деня на Свети Валентин, както и персонализирана карта за Валентин. От болки в мускулите се накисват до здравословни сладкиши, кутиите се грижат със сигурност ще направят деня на вашите бегачи.

3 - пътуване до цел, подходяща за бегач

Джърн Смит / Гети

Ако тичането на скъпата харесва изненади, какво ще кажеш за планирането на отпускащо бягство до мястото, където знаеш, че ще обича да тича? Тя може да бъде толкова просто като пренощуване в СПА, хан, или B & B близо до някои големи пътеки. (Или близо до лозе, може би?)

4 - Бижута за бегачи

С любезното съдействие на Amazon.com

Бижутата са красив начин да отпразнувате голяма раса или да изпълнявате успех. Колиета, гривни и други бижута, които могат да бъдат персонализирани с имена, раси, разстояния или времена. И не поемайте тази идея за подарък само за жените. Ако вашият човек не е в носенето на бижута, можете да намерите и други персонализирани елементи като маншетни връзки и ключодържатели.

| Повече ▼

5 - Сертификат за подарък за педикюр

Снимка от Джъстин Съливан

С проблеми като черни нокти на крака и мехури , краката на бегачите са склонни да получат донякъде, ер, непривлекателно гледане. Така че педикюрът е друга отлична (и бюджетно-приятелска) идея за погледи на любимия ви бегач. И да, дори и мъжете могат да се насладят на малко разсъдък, като си ноктите на ноктите се подстригват и краката се търкат от професионалист.

6 - Предпазна предавка

Снимка от Скот Маркевиц

Оставянето на Вашия значителен друг да знае, че искате той или тя да са безопасни по време на движение, е чудесен начин да покажете, че ви е грижа. Тя ще счита тази рефлекторна жилетка или лампа за глава за романтичен жест!

7 - Върнете се в началото на финала

Снимка учтивост фон спомени графика

Ако вашият значителен друг наскоро се завтече на голяма надпревара, като например маратон, той може би не е искал да се разболее от ценовите снимки на финалната линия. Или може би е твърде скромен, за да признае, че тайно му харесва да има рамкова снимка на маратона .

Така че той би се радвал, ако някой друг реши да го направи за него. Отидете на уебсайта на състезанието, поръчайте снимка и я поставете в хубава рамка. Ако се чувствате наистина креативни, можете дори да получите кутия за сянка и да поставите снимката, медалите, поставката на финиширащите и всякакви други спомени.

8 - Ръководство за подаръци

Ако търсите подарък за вас - или за себе си като малка награда или за друг бегач - проверете тези идеи за подарък.